Gotham: Dcera Dona Falconea a další nové postavy pro čtvrtou sérii

Gotham: Dcera Dona Falconea a další nové postavy pro čtvrtou sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Obsazení v nejslavnějším komiksovém městě se nám rozrůstá.

Již za měsíc se k nám vrátí seriál Gotham, a tak se k nám o čtvrté sérii čím dál častěji začínají dostávat nové a nové informace. Ta dnešní se týká nově obsazených, kterých je hned několik. V první řadě se jedná o postavu jménem Sofia Falcone, která je dcerou Dona Falconea. Tuto postavu ztvární herečka Crystal Reed, kterou můžete znát ze seriálu Teen Wolf. Sofia Falcone je minimálně u nás téměř neznámá postava, v komiksovém světě má ovšem celkem bohatou historii, která je mimo jiné velmi propojená s postavou Harveyho Denta. Nabízí se tedy otázka, zda se ve čtvrté sérii díky příchodu Sofie Falcone konečně dočkáme zrodu záporáka Two Face, kterého si tvůrci v seriálu již pěkně dlouho šetří. Spolu s oznámením obsazení Falconeho dcery se k nám dostala i první fotka ze čtvrté série, kde se u jednoho stolu sejdou Sofia a její otec společně s Gordonem. Oba dva členové Falconovy rodiny mají zajisté na Gordona pořád velkou pifku kvůli smrti jejich příbuzného Maria z minulé řady, takže sledovat tento střet bude určitě dost napínavé. Fotku si můžete prohlédnout dole v galerii.

Tím ovšem castingové novinky zdaleka nekončí. Druhým nováčkem v pořadí je herečka Marina Benedict, kterou můžete znát z nových dílů Prison Break, kde hrála postavu Emily Blake. Benedict by podle všeho měla ve čtvrté sérii ztvárnit Cherry, majitelku jakéhosi klubu rváčů, který by se měl v nové sérii pravidelně objevovat. Od postavy Cherry se očekává, že zaujme pomyslné místo Fish Mooney, která v první sérii provozovala svůj noční klub a do seriálu se s největší pravděpodobností už nevrátí.

Posledním nováčkem je Benjamin Stockham, sedmnáctiletý herec, který se má ujmout postavy Alexe Winthropa. Alex Winthrop se má stát Bruceovým spojencem, kterému pomůže při cestě k nalezení jakéhosi tajemného artefaktu. Postava Alexe nemá být pravidelnou postavou v seriálu, má nicméně sehrát ve čtvrté řadě svoji roli a to především právě v příběhu Bruce Waynea. Herecká kariéra představitele Benjamina Stockhama je teprve na vzestupu a k jeho výraznému posunu by mu mohl pomoct právě Gotham. Může se vám ovšem vybavit ze seriálů jako Kriminálka New York, Myšlenky zločince či About a Boy, ve kterých účinkoval. Fotku Benjamina Stockhama a Mariny Benedict si spolu s první oficiální fotkou ze seriálu můžete prohlédnout v naší galerii.

Líbí se vám noví představitelé a postavy, kterých se ujmou? Zamíchají podle vás hodně kartami ve čtvrté řadě, nebo jen poslouží jako nástroje ke zrození jiných slavných hrdinů a záporáků? Dejte nám vědět v komentářích.

Zdroje: EW, TV Line

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 26.08.2017 10:20
tak tohle vypadá skutečně dobře...ale bojím se toho, Gotham mi ke konci připadala už jen jako parodie na sebe sama, hlavně s toporným Gordonem
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu