Runaways: První reakce na seriál jsou nadšené

Runaways: První reakce na seriál jsou nadšené | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Marvel si nejspíš může připsat další úspěch.

Pokud bychom měli seřadit všechny nadcházející projekty, které si pro nás Marvel jak v kinech, tak v televizi na dalších pár let chystá podle toho, jak je diváci očekávají, Runaways by se rozhodně pohybovali někde u konce. I když se tohoto seriálu o dětech, které mají místo normálních rodičů superzločince, dočkáme už 21.11. tohoto roku, oficiálně jsme z něj neviděli ještě ani trailer a širší veřejnost o jeho existenci nejspíš ani nikdy neslyšela. Jak se ale čím dál častěji prokazuje, dnes prakticky čemukoliv může pomoct, pokud jsou ohlasy dostatečně pozitivní (nebo uškodit, pokud jsou negativní). Služba Hulu, na níž bude seriál uveden, pořádala pro zahraniční novináře testovací promítání prvních dvou epizod, a musí doufat, že se reakce dostanou k co nejvíce lidem, jelikož přetékají chválou.

Jedná se zatím o pouhé tweety a plné recenze jsou ještě samozřejmě pod embargem, nenašel se ale ani jeden, který by seriál nepochválil. Runaways jsou prý v prvních dvou epizodách skvělým příběhem o dospívání propleteným jakýmsi tajemstvím a pokud jednou začnete, hned se vám prý bude chtít co nejrychleji zkouknout celou řadu najednou. Podle jednoho tweetu se jedná dokonce o to nejlepší, co televizní Marvel kdy nabídl a diváci si seriál oblíbí.

Mezi lidmi, co dostali to privilegium se promítání zúčastnit, se určitě našlo i několik fanoušků předlohy, a tweet od jednoho z nich praví, že navzdory mnohým změnám, jimiž si komiksový tým při přechodu do hrané podoby prošel, se stále jedná o skvělou adaptaci, která velmi dobře zachycuje hlavní esenci Runaways. První dvě epizody podle všeho zachycují úplně ten samý příběh, jen je jednou prezentován z pohledu dětí, podruhé zase z pohledu dospělých, jeden z tweetů ale ujišťuje, že dvě perspektivy se navzájem skvěle doplňují, takže ani tohoto se nejspíš nemusíme obávat. Jak to vypadá, Marvel má na kontě další kritický úspěch, tak snad se stejně pozitivně vyvrbí i sledovanost.

Série pojednává o šestici teenagerů, kteří zjistí, že jejich rodiče jsou superzločinci. Mladíci se rozhodnou své otce a matky zastavit, za pomoci schopností, které po nich podědili a prostředků, které jim ukradli. V týmu najdeme čarodějku, mimozemšťana, telepatku, nadlidsky silného mutanta, geniálního stratéga či uživatele speciálních rukavic.

Zdroj: MCU Exchange

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu