Tin Star: Tim Roth proti Christině Hendricks v novodobé westernové sérii

Tin Star: Tim Roth proti Christině Hendricks v novodobé westernové sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Amazon nakonec září nachystal uhrančivou seriálovou novinku se solidním hereckým obsazením. Koukněte na trailer.

Na televizní obrazovky míří s koncem září nová kriminální série od streamovací služby Amazon. Právě vyšlý trailer jasně ukazuje, že tohle bude pořádná televizní one man show Tima Rotha (Gauneři, Osm hrozných), jenž si celý trailer krade pro sebe a bude hlavním tahounem nové westernově laděné série Tin Star aka Šerifská hvězda. Premiéra všech deseti epizod je nastavena 29.9.

Tin Star bude vyprávět příběh bývalého britského detektiva a abstinujícího alkoholika Jima Wortha (Tim Roth), který se se svou rodinou přistěhuje do poklidného kanadského městečka. Idyla končí, když se ve městě objeví olejová rafinérie, který naruší jejich klidný ničím nerušený život. Začíná tak úpěnlivý souboj mezi šerifem Jimem Worthem a mocnou majitelkou olejové rafinérie Elizabeth Bradshaw (Christina Handricks), zatímco v pozadí městečka se kumuluje organizovaný zločin, prostituce a hazard, jenž pomalu vysává a ničí zbytky poklidného života všech obyvatel. Vražda, korupce, pomsta s tím vším se bude muset Jim Worth popasovat a udržet minulostí rozervanou rodinu.

Jak je zčásti vidět v traileru (i když to většina oficiálních synopsí tají), hlavním důvodem přestěhování a alkoholismu ústředního hrdiny, je moment, kdy ho na cestě s rodinou přepadli a smrtící kulka určená pro Wortha zasáhla jeho syna. Tento děsivý fakt, ho zahnal s rodinou až do Kanady, kde se snaží se svou minulostí vyrovnat. Celkově se nedá plnohodnotné ukázce nic vytknout. Každý záběr vypadá solidně, akční a krvavé scény mají správný říz a každý záběr na zachmuřeného Tima Rotha věstí uhrančivou podívanou. Tin Star zřejmě bude slibovaným moderně pojatým psychologickým westernem, který se se bude patřičně lišit od většiny zajetých seriálových titulů.

Za seriálem spolu s hercem Timem Rothem stojí tvůrce Takových normálních Američanů či snímku 28 týdnů poté Rowan Joffe (který seriál vymýšlel od roku 2014), krom scénáře se Joffe ujal i režie pilotního dílu. Na režijní sesli ho po zbytek série vystřídají Grant Harvey (Orphan Black) a Alice Troughton (Legends of Tomorrow). Herecké obsazení krom Tima Rotha a Christiny Hendricks (Šílenci z Manhattanu, Neon Demon) dále doplňují Genevieve O’Reilly (Rogue One), Abigail Lawrie (Prázdné místo), Stephen Walters (Into the Badlands) a další.

Všech deset dílů má nastavenou hodinovou stopáž. Zda se jedná pouze o minisérii anebo se při slušné sledovanosti dočkáme i další série zatím potvrzené není. Seriál stále předběžně neviděli žádní zámořští kritici, tudíž netušíme nakolik je natěšenost na originální sérii se slušným obsazením oprávněná. Pod článkem si krom traileru můžete prohlédnout oficiální promo fotografie a screeny z traileru.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Anarvin | 08.09.2017 11:12
29.9. to uvede Amazon. Česká mutace HBO skutečně seriál uvede už 15. a vypadá to, že na GO bude seriál dokonce snad už 14.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu