Defenders nastartovali další fázi marvelovských seriálů

Defenders nastartovali další fázi marvelovských seriálů | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
A podle Dannyho Randa je velká pravděpodobnost, že uvidíme Iron Fista a Lukea Cage pospolu.

Uplynul již necelý měsíc od jedné z nejočekávanějších seriálových událostí roku - vydání marvelovských The Defenders na Netflixu. Můžeme si tak říct, že seriál sklidil vesměs úspěch. Většina recenzentů a fanoušků se shoduje na tom, že seriál jako takový funguje dobře, díky pouhým osmi epizodám není příliš natahovaný a zápletka, která svede všechny čtyři členy dohromady je obstojná. Mezi všemi postavami vyčnívá především Jessica Jones, která si, ač nám ze svého bojového umu moc nepředvede, svými sarkastickými hláškami a naprosto otrávenou účastí na celé záležitosti krade spoustu scén pro sebe. Kamenem úrazu pak byly především záporné postavy, které nezaujaly, nešel z nich respekt a všechny později zastínila znovuzrozená Elektra. Podrobnosti si můžete přečíst v naší recenzi.

Jaká bude budoucnost marvelovských seriálů na Netflixu nyní víme docela jasně. Ještě letos uvidíme též vysoce očekávaný seriál, The PunisherJonem Bernthalem. Po něm bychom měli očekávat 2. řadu Jessicy Jones, 2. řadu Lukea Cage, 3. řadu Daredevila a 2. řadu Iron Fista. Všechny tyto seriály pak v rozhovoru pro server Digital Spy označil Finn Jones, představitel Iron Fista, jako „ Marvel/Netflix fázi 2“. Dále také naznačil, že bychom mohli vidět spolupracovat Dannyho Randa a Lukea Cage v jejich sólových seriálech, o čemž se mluví už delší dobu. V komiksech spolu vystupují hned ve dvou sériích a to Power Man and Iron Fist a Heroes for Hire. Jones přímo řekl:

Řekněme to tak, že na konci Defenders se stanou události, které otřesou všemi postavami. Už nebudou stejné jako dřív. Máme s Mikem vážně dobrý vztah, je mezi námi dobrá a přirozená chemie. Způsob, jakým Marco (scenárista Marco Ramírez) napsal obě postavy, je velmi chytrý. Spolupráce mezi oběma je opodstatněná a to je velmi důležité pro další vývoj postav.“

K seriálu se pro server Screenrant vyjádřila také Deborah Ann Woll, která hraje žurnalistku Karen Page a uvidíme ji v nadcházejícím Punisherovi. Podle ní jsou Defenders spíše „ojedinělá“ show, kde hrdinové řeší jeden velký problém. „Myslím, že je dobré si pamatovat, že Defenders jsou výjimeční zvláště tím, že se sešli všechny důležité postavy najednou. Jsou spíše ve stylu „nějak se potkáme, vyřešíme velký problém a pak se vrátíme zpátky do svých světů.“ To koresponduje s dřívějším vyjádřením šéfa televizní sekce Marvelu, Jepha Loeba, který nepřímo řekl, že Defenders můžou být jednorázová záležitost a pokračování se zatím nechystá.

Defenders tak možná jen svedli spoustu postav dohromady proto, aby jejich jednotlivé světy získaly nové dějové linky a poposunuli jednotlivé charaktery dál, či je nějakým způsobem pospojovali. Bude tak zajímavé sledovat, jak se v další fázi jednotlivé seriály budou prolínat a zda opravdu dojde k větší spolupráci jednotlivých postav.

Zdroje: Digital Spy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

TucnakNik | 13.09.2017 22:08
Já s tebou souhlasím, Luke Cage mě nudil a naopak Iron Fist mi přišel jako svěží vítr. Dokonce mi v Defenders přišel chováním horší než v sólovce. Je ale pravda, že na Matta a Jessicu to zdaleka nemá, takže budou muset zapracovat. A na Lukea pravděpodobně budu koukat z povinnosti.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu