Gotham: Nový trailer ala Batman začíná

Gotham: Nový trailer ala Batman začíná | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 21 obrázků
Čtvrtá série začíná již tento čtvrtek.

Gotham se k nám vrátí již ve čtvrtek 21. září, a proto se stále zintenzivňuje příval novinek, který nás nutí těšit se ještě víc. Dnešní novinky se týkají úplně prvních plakátů, fotek z první epizody a nového traileru na čtvrtou sérii. Na dvou nových plakátech se představují ústřední postavy seriálu, tedy James Gordon a Bruce Wayne. James Gordon nám z plakátu o svém vývoji příliš mnoho neřekne, nicméně je jisté, že jeho kariéra ke všem známému budoucímu komisaři se v této sérii zase posune o pěkný kus dál. Mnohem více se dá vyčíst ze ztvárnění Bruce, jehož pomyslný plášť se na koncích mění v netopýry. Toto ztvárnění je jasnou narážkou na film Batman začíná, kde Batmanův plášť na několika plakátech vypadal velice podobně.

O tom, že se na Batmanův zrod a několik paralel s prvním Nolanovým Batmanem nová série zaměří, nás přesvědčuje i nový trailer, který nám dává několik nových a detailnějších záběrů na Bruceův první kostým. Kromě počátků Batmana se ovšem trailer zaměřuje i na jiné hlavní postavy, nejvíce pak na záporáky. Výrazně zde vystupuje Tučňák, který chce znovu získat plnou kontrolu nad Gothamem. Nejvíce prostoru ze záporáků nicméně dostává Scarecrow, který se nám ukazuje v nových záběrech a dává nám najevo, že spolu s ním přijde i vlna strachu. Svůj prostor dostává i Selina, která by se měla, stejně jako Bruce, výrazně přiblížit ke svému osudu.

Spolu s plakáty a novým trailerem si v galerii můžete také prohlédnout fotky z první epizody, která se odvysílá již ve čtvrtek 21. září na stanici Fox, našeho času pak 22. září ve dvě hodiny ráno. Líbí se vám plakáty a těšíte se na začátek čtvrté série?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Hidden | 19.09.2017 15:16
JO, není nad adolescentního Batmana
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu