Arrow: 6. Série přivede zpět známou postavu

Arrow: 6. Série přivede zpět známou postavu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
V nové sérii uvidíme bývalého člena týmu Arrow.

Necelý měsíc nám zbývá do premiéry nové řady nejstaršího seriálu z Arrowverse, Arrowa, na obrazovkách stanice CW. I přesto se však stále objevují nové informace o tom, koho bychom mohli po boku Arrowa (Stephen Amell) vidět. Nyní svitla naděje pro ty, kterým v seriálu chybí Roy Harper alias Arsenal. Jeho představitel, Colton Haynes, na Twitteru pod příspěvkem jednoho z fanoušků uvedl, že jeho postavu znovu brzy uvidíme. A brzy nejspíše znamená v nadcházející sérii.

Postava Roye Harpera se objevila poprvé ve 2. sérii, kde se snažil na ulicích pomáhat Oliveru Queenovi, který však jeho pomoc vždy odmítal. Roy se tak nakonec sblížil s jeho sestrou Theou (Willa Holland) a později ho Oliver přijal mezi své přátele a udělal z něj svého pomocníka, Arsenala. Ve 3. řadě však Roy ve snaze zachránit Olivera před uvězněním převleče za Arrowa, nafinguje svoji vlastní smrt a opustí město. Jeho kostým později převezme právě Thea.

Spoiler! Vzhledem ke konci 5. řady, Roy je jeden z mála Oliverových přátel, spolu s Rorym/Ragmanem (Joe Dinicol), který nebyl unesen Prometheem na ostrov Lian Yu. Vzhledem k výbušnému konci by tak bylo poměrně pochopitelné, pokud by si Oliver (alespoň třeba na čas) sháněl další posilu. Viděli byste rádi postavu Arsenala zpět?

Zdroj: Colton Haynes

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu