The Punisher: Plnohodnotný trailer nešetří akcí

The Punisher: Plnohodnotný trailer nešetří akcí | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Frank Castle za zvuků Metallicy likviduje svoje nepřátele v novém traileru.

S informacemi ohledně The Punishera ze stáje Marvelu a Netflixu se poslední dva týdny roztrhl pytel. Po kratší ukázce jsme dostali nový look Frankova kostýmu a minulý týden několik obrázků přímo ze seriálu. I přes velká očekávání jsou všechny informace vypouštěny s rozvahou a pomalým tempem. Dokonce zatím ani nevíme, kdy přesně v listopadu Punishera na Netflixu uvidíme. Konečně byl však oficiálně zveřejněn plnohodnotný trailer, který fanoušci komiksů o Franku Castlovi, a nejen oni, toužebně očekávali.

Nový trailer rozhodně nešetří akcí. Neukazuje sice tolik brutality a násilí, v seriálu však o ně jistě nebude nouze. Začátek ukazuje melancholický život Franka (Jon Bernthal) se svoji rodinou ještě před onou tragédií, která z něj udělala osamělého mstitele. Zbytek traileru se soustředí na současnost, s občasnými prostřihy na jeho vojenskou minulost. Stylové je sestříhání traileru do zvuků Metallicy a jejího songu One, který k Frankovu řádění příběhu perfektně sedí. Podle traileru to také vypadá, že Paul Schulz v roli Williama Rawlinse bude hlavním záporákem, zatímco dřív jsme o jeho roli tolik nevěděli. Trailer také ukazuje Frankovo spolčení se s Micrem (Ebon Moss-Bachrach), o jejichž vztahu jsme psali nedávno, a zahlédneme i Bena Barnese v roli Jigsawa.

K vidění jsou také známé tváře - Karen Page v podání Deborah Ann Woll a vrací se okresní návladní z Daredevila Blake Tower (Stephen Rider). Nyní si již užijte plnohodnotný trailer.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu