The Flash: 4. řada slibuje návrat ke kořenům

The Flash: 4. řada slibuje návrat ke kořenům | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu také nové promo. Důvod odchodu postavy Toma Feltona zjistíme hned na začátku.

Novou sérii The Flashe uvidíme již za necelý měsíc. K ní se vyjádřil také producent Andrew Kreisberg, podle kterého se Flash vrací ke kořenům první série, kdy show sázela hodně na komické prvky. Poslední řada zavedla Barryho Allena (Grant Gustin) na temnější cestu, na které musel bojovat sám proti sobě a zvrátit osud, který čekal na něj a jeho přátele, především Iris West. S tou se nakonec zasnoubil, v posledním díle se však obětoval aby (opět) zachránil Central City. Poslední sezóna byla také místy krizitována právě pro svoje vážnější pojetí a že je „až moc jako Arrow“. Kreisberg k nové sérii řekl:

Minulá série byla temnější a rozhodně jsme to tak chtěli. Začátek nové série se bude opět opírat o humor. Název první epizody skutečně je The Flash Reborn a jedná se o určitý restart, kdy se opět začneme víc opírat o komedii, zábavu a optimismus.“ Nová série by tak měla být opět odlehčená a neměla by být nouze o zábavné momenty. Kreisberg se vyjádřil také k tomu, že se Flash poprvé neutká s jiným rychlíkem, nýbrž s někým, kdo ovládá mysl.

Máme sklony přemýšlet o Flashovi jako o atletovi, o rychlíkovi. Velká část minulých sérií byla o zlepšování se a tvrdém tréninku, o tom, jak běžet rychleji. Jenže v nadcházející sérii bude stát proti protivníkovi, kterému jen tak neuteče. Bude se mu muset postavit hlavně psychicky a jeho, Cisca, Caitlin a pár dalších překvapivých postav to bude stát velké úsilí.“ Je evidentní, že Team Flash posílí nová postava. Tou by mohl být Ralph Dibny aka Elongated Man, o jehož obsazení jsme vás informovali dříve.

Naopak někdo musel z kola ven a z našich starších zpráv už víte, že tím, koho ve 4. sérii neuvidíme, bude Julian Albert v podání Toma Feltona. Podle showrunnera série Todda Helbinga však velmi rychle zjistíme důvod jeho absence. Pro server TV Line také řekl, že stejně jako jiné postavy, i u postavy Juliana je možné, že ho v budoucnu znovu uvidíme. Přinášíme vám také nové půlminutové promo video, které nese název „Hero Reborn“ a vidíme v něm Barryho po návratu ze Speedforce, který se za tu dobu evidentně změnil. Vidět také můžete jednoho ze záporáků, Barona Katanu. Nová série The Flashe má premiéru 10.10. na stanici CW.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Carnage | 22.09.2017 15:08
Má to být víc funny a já nevim co ale všechny promo ukázky hrajou vážnou hudbou a Barry se všude tváří vážně a téměř nemluví, aha...tak jak to teda je?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu