The Gifted: Obsazen hlavní záporák

The Gifted: Obsazen hlavní záporák | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Po rodince na útěku půjde záporák hodně věrný komiksové předloze.

Už za dva týdny bude mít premiéru nový xmenovský seriál The Gifted. Ten je zasazený do stejného světa jako Wolverine, Deadpool či jiný seriál inspirovaný X-Meny, Legion. Je tak načase oznámit, že se našel představitel hlavního záporáka. Tím bude Roderick Campbell a zahraje si ho Garret Dillahunt, kterého můžete znát ze seriálů Vychovávat Hope nebo Terminátor: Příběh Sáry Connorové. Campbell má být lovec mutantů, který pracuje pro organizaci Sentinel Service. Jeho postava je popsána jako „náruživý a strach nahánějící profesionál, který má na starosti ne zrovna morálně korektní misi.“

V komiksech je Roderick Campbell psycholog a přítel Moiry McTaggartové. Poté, co objeví různé alternativní reality, je zničen a znovuobnoven jako kyborg a lovec mutantů jménem Ahab. Založí skupinu s názvem the Hounds, která je vládou pověřena lovem mutantů a jejich umisťováním do internačních táborů. Později je Ahab poražen společnými silami X-Menů a Fantastické čtyřky.

Jelikož je v seriálu hlavním motivem vládní dozor nad mutanty, jejich kontrola a lov, můžeme se domnívat, že postava bude hodně inspirována komiksovou předlohou. Je také možné, že v seriálu uvidíme právě jednotku the Hounds, která půjde po ústřední rodině. V hlavních rolích dále hrají Stephen Moyer, Amy Acker, Natalie Alyn Lind, Percy Hynes White, Emma Dumont, Blair Redford, Sean Teale a Jamie Chung. The Gifted debutují na obrazovkách stanice FOX 2. 10.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu