Letošním crossoverem z Arrowverse bude Crisis on Earth-X

Letošním crossoverem z Arrowverse bude Crisis on Earth-X | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Uvidíme například zlého Flashe a Supergirl bude hrát primární roli.

Nedávno bylo oznámeno, že i v letošní sezóně uvidíme velký crossover všech DC seriálů vysílaných na stanici CW, tedy Arrow, The Flash, Supergirl a Legends of Tomorrow. Nyní známe také název celého crossoveru, kterým bude Crisis on Earth-X. Nejedná se o adaptaci známé komiksové série, jen o volnou inspiraci. Zároveň projekt dostane svůj vlastní komiksový plakát, který vytvořil legendární autor komiksů Phil Jimenez. Celý crossover uvidíme ve dvou dnech, kdy v každém budou odvysílány dvě epizody.

Earth-X je země, kde v historii nacistické Německo vyhrálo 2. světovou válku a převzalo kontrolu nad světem. V něm jsou postavy jako Green Arrow (Stephen Amell), Flash (Grant Gustin) či Supergirl (Melissa Benoist) zlými padouchy. V seriálu vše začne tím, když přátelé Barryho Allena přijedou na jeho svatbu s Iris West (Candice Patton) jen aby byli svědky toho, že byla svatba přerušena právě padouchy ze Země -X, kteří na Zemi-1 přišli se smrtícími úmysly. Nejprve vše začne v pondělí 8. epizodou Supergirl, poté bude následovat Arrow, jenž byl ze svého tradičního čtvrtečního času přesunut právě na pondělí. Vše zakončí v úterý 8. epizody The Flashe a nakonec Legends of Tomorrow.

Co dále ještě víme? Crossover bude úvodem pro animovaný seriál Freedom Fighters: The Ray, který na CW také uvidíme letos na podzim. Hlavní postava, The Ray, bude také součástí celého crossoveru a tak uvidíme jeho hranou verzi v podání Russella Toveyho. Podobný případ potkal už Vixen (Maisie Richardson-Sellers), která nejprve měla svoji animovanou sérii a poté jsme ji mohli vidět naživo i v seriálu Arrow a především v Legends of Tomorrow. Dále bylo oznámeno, že největší roli v celém velkém setkání bude mít letos Supergirl. Objeví se také Captain Cold (Wentworth Miller) a ze Země-X uvidíme Promethea, který však nebude jinou verzí Adriana Chase, padoucha z 5. řady Arrowa.

Jednotlivé seriály z Arrowverse na stanici CW budou mít premiéru v jednom týdnu za sebou, konkrétně Supergirl v pondělí 9. 10., The Flash a Legends of Tomorrow v úterý 10. 10. a Arrow ve čtvrtek 12. 10. Na závěr připomínka loňského cross-overu:

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu