Arrow & The Flash: Preview nadcházejících sérií + nový trailer

Arrow & The Flash: Preview nadcházejících sérií + nový trailer | Fandíme seriálům
Co čeká nejdéle sloužící hrdiny ze stanice CW v nových sériích?

Již tento týden si odbudou svoje premiéry všechny čtyři seriály z Arrowverse, propojeného vesmíru, který spojuje seriály ze stáje DC Comics na stanici CW. Těmi nejvýraznějšími a nejlépe hodnocenými jsou však jistě Arrow a The Flash, a právě těmto dvěma seriálům bude věnována série článků, která tímto týdnem začíná a každý týden zmapuje události nových epizod. Pro začátek jsme vám přichystali obecné preview a shrnutí důležitých událostí a informací před začátkem nových sérií. Předem upozorňuji, že článek obsahuje spoilery k oběma seriálům - Arrow a The Flash.

Arrow

Arrow běží ze všech seriálů nejdéle a načíná svou již 6. sérii. Po rozporuplně přijatých sériích číslo 3. a 4. se v 5. sérii opět vrátil seriálu vítr do plachet, a ta nová by se měla držet na stejné vlně. Nyní však konkrétně. 5. série přinesla zatím největší cliffhanger ze všech sérií, a to v posledním díle, kdy se Oliver Queen musel vydat zpět na Lian Yu, a zachránit své přátele a rodinu uvězněné zatím nejtěžším záporákem, Adrianem Chasem alias Prometheem. Ten na konci postavil Olivera před nejtěžší rozhodnutí - zachránit svého syna, nebo své přátele na ostrově plném výbušnin.

Oliver nakonec zachránil svého syna, Prometheus se však sám zabil a celý ostrov Lian Yu explodoval spolu se všemi, na kterých Oliverovi záleží. Na ostrově se nacházel jak Team Arrow, tak i bývalý policejní kapitán Quentin Lance, Nyssa al Ghul, Black Siren či Deathstroke, který Oliverovi v posledním díle podal pomocnou ruku. Podle trailerů už víme, že v 6. sérii uvidíme Felicity, Johna Digglea, Wild Doga, Deathstrokea, Black Siren a Black Canary, kteří na ostrově byli, a momentálně je těžké spekulovat o tom, kdo by mohl být z kola ven.

Víme, že se v 6. řadě znovu objeví Roy Harper aka Arsenal a vrátí se i kapitán Bratvy Anatoly Knyazev. Další novou postavou bude záporák Ricardo Díaz, v komiksech známý jako Richard Dragon, mistr bojových umění, kterého jsme představili v samostatném článku. Série by se měla hodně věnovat Oliverovi v jeho roli otce a Green Arrowa zároveň. Do popředí se více dostane také Dinah Drake alias Black Canary. První epizodu Arrowa uvidíme tento čtvrtek, 12.10. (v pátek středoevropského času) a ponese název Fallout.

The Flash

Šarlatový běžec rozjíždí již 4. sérii. V té třetí si Barry Allen dost pohrával s osudem jak svým, tak ostatních. Hlavním oponentem mu byl Savitar, který se prezentoval jako bůh rychlosti a se kterým měl Barry doposud největší potíže. Nakonec však zjistil, že tím, s kým celou dobu bojoval, byl jen on sám. Přesněji řečeno jeho časový dvojník z budoucnosti, kterého vytvořilo Barryho budoucí já v roce 2020 a který se chtěl pomstít za svoji osamělost poté, co ho všichni zavrhli jako pouhého „dvojníka“. S pomocí Cisca, Caitlin a ostatních hrdinu čekal nelehký úkol, a to změnit osud svůj a především osud Iris West, kterou měl Savitar zabít.

To nakonec Barrymu povedlo, když se namísto Iris obětoval Harrison Wells, přesněji jeho nová, již třetí verze. Mezitím se z Caitlin pomalu stala Killer Frost, přidala se k Savitarovi a zabránit tomu nedokázal ani Julian Albert, Barryho nový spolupracovník. Ten vznikl z jeho cestování časem, a nejprve se ukázal jako záporák Doctor Alchemy, aby se později přidal k Teamu Flash. Barrymu se nakonec povedlo Savitara zastavit, ovšem kvůli jeho cestování v čase musel zaplatit daň největší - opustit všechny a odebrat se do Speedforce.

Co se týká nové série, roli Flashe prozatím převzal Wally West aka Kid Flash, stejně tak začne s padouchy bojovat Cisco jako Vibe. Objeví se však větší hrozba a Barry se bude muset ze Speedforce vrátit, zřejmě však nebude takový jako dřív. Ze starších postav neuvidíme Juliana Alberta, naopak se k týmu přidá soukromý detektiv Ralph Dibney aka Elongated Man, který dokáže své tělo natahovat podobně jako Mister Fantastic. Hlavní záporák tentokrát nebude jiný rychlík, avšak Clifford DeVoe aka The Thinker, který díky speciální helmě dokáže ovládat telepatii a telekinezi. Jako pomocník mu bude sloužit The Mechanic, vysoce inteligentní vynálezkyně a konstruktérka různých zařízení právě pro DeVoa.

Dalšími novými postavami budou Breacher, lovec lidí ze Země 19 a otec Gypsy, která se také pro další řadu vrací, a drsná šéfka podsvětí a černého trhu s přezdívkou Blacksmith. A jak je již zvykem, uvidíme další verzi Harrisona Wellse. Nový Flash debutuje již toto úterý 10.10. (ve středu středoevropského času) první epizodou s názvem The Flash Reborn.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu