Runaways: První trailer působí dospěleji než jsme čekali

Runaways: První trailer působí dospěleji než jsme čekali | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
K tomu várka fotek jednotlivých puberťáků.

S očekávanými trailery se v posledních týdnech roztrhl pytel, a pozadu není ani televizní sekce. Nově máme k dispozici první trailer na teenagerskou show od Marvelu, Runaways, kterou uvidíme letos na VOD službě Hulu. Osobně musím říct, že mě trailer překvapil a vypadá dospěleji, než jsem čekal. Runaways se doteď zatím nijak výrazně neprezentovali, ovšem jedná se o komiksovou adaptaci, ve které jsou hlavními postavami puberťáci, a tak jsem očekával spíše humorný příběh. Trailer však působí docela vážně, což podporuje i dobře zvolená melancholická hudba. Zároveň je však trailer projasněný a nijak vyloženě temný, narozdíl třeba od marvelovských seriálů na Netflixu.

V traileru můžeme vidět jak teenagery, kteří pomalu objevují svoje skryté schopnosti, tak jejich rodiče jako zvláštní partu padouchů, která si zřejmě zahrává s něčím nadpřirozeným a na jejich ratolestech bude, aby je zastavili. Seriál je inspirovaný komiksovou řadou od Briana K. Vaughna, který se na seriálu také podílí, a zároveň je také oficiálně zasazený do MCU, tedy propojeného světa Marvelu. Představení jednotlivých charakterů si můžete prohlédnout ve starším článku a v galerii nově zveřejněné fotky. K tomu také krátká oficiální synopse:

Každý teenager si myslí, že jeho rodiče jsou zlí. Co když však zjistíte, že opravdu jsou? Runaways jsou příběhem šesti rozdílných puberťáků, kteří se však musí spojit proti společnému nepříteli - jejich rodičům. Runaways jsou inspirovaní oceněnou komiksovou řadou od Briana K. Vaugna a Adriana Alphony.“

Nový trailer dle mého názoru jen potvrzuje první ohlasy zahraničních novinářů, kteří byli ze seriálu nadšeni. Runaways uvidíme již 21. 11. 2017 a to na zmiňované službě Hulu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu