Gotham: Nebezpečný hon za artefaktem Ra's Al Ghula začíná

Gotham: Nebezpečný hon za artefaktem Ra's Al Ghula začíná | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Co se odehrálo v poslední epizodě a co nám přinese ta příští?

Minulá epizoda Gothamu byla v mnoha směrech velmi osvěžující a to hned ze začátku. Do hry se znovu vrátil Ra's Al Ghul, přičemž představit nám hned zkraje jeho zrod v dobách dávno minulých bylo celkem nečekané, ovšem velmi působivé a originální. Lehce jiný přístup přišel i v podobě Gordonovy cesty za Carminem Falconem, který se mezitím usídlil na Floridě. Strávit téměř celou epizodu s Gordonem v naprosto jiném prostředí byla celkem příjemná změna, stejně tak byla zajímavá jeho následná chemie s Falconeovou dcerou Sofií. Upřímně jsem měl chvíli obavy, zda v onen moment, kdy jsou oba na pláži, nezačíná jejich potenciální milostný vztah až moc rychle, o to víc mě pak potěšilo, že v závěru obě postavy, alespoň prozatím, z tohoto záměru upustily.

Vedle těchto novinek nás pak v mnohém opět překvapila postava Bruce Waynea, tentokrát ovšem trochu jinak, než doposud. Na začátku jsme mohli vidět Bruce, jak se seznamuje se svým novým kostýmem v akci, což bylo rozhodně super. Co ale vidím jako jeho největší úspěch v této epizodě, bylo utváření jeho druhé masky, přesněji té, kterou má používat jako Bruce Wayne. Tento krok přišel rozhodně v ten správný čas, protože kdyby se Bruce choval pořád téměř stejně, jako pod svou batmanovou maskou, velmi brzy by se jistojistě prozradil. Maska Bruce Waynea je tak stejně důležitá, jako ta Batmanova. Jedna nemůže existovat bez druhé a právě tohle prozření byla určitě jedna z nejlepších částí minulé epizody. Kromě již zmíněného se toho v minulé epizodě seběhlo samozřejmě mnohem víc, to nás už nicméně přivádí k nadcházející epizodě. Co v ní uvidíme?

V minulé epizodě sehrál svou roli i záhadný nůž, který se objevil již v historickém úvodu. Prozatím o něm víme pouze to, že je pro Ra's Al Ghula velmi důležitý a jeho získání bude v následující epizodě klíčové. Bruce, který u sebe nůž má, se bude snažit zjistit o něm cokoli podstatného, co by mu mohlo prozradit víc o tom, proč ho Ra's Al Ghul chce a k čemu přesně ho chce. O to se zajímá i Barbara, u které je nám od minulé epizody jasné, že táhne s Ra´s Al Ghulem za jeden provaz. Ať už je tento nůž potřebný z jakéholiv důvodu, je jasné, že kvůli němu zemře mnoho lidí. Do této nebezpečné hry se kromě Bruce mimo jiné zaplete i Gordon a jak to podle promo videa vypadá, náš oblíbený policista to asi pěkně schytá. Nová epizoda se k nám dostane v pátek ráno a ponese název The Demon's Head.

Líbí se vám dosavadní díly čtvrté série? Těšíte se na další epizodu?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu