Luke Cage: Ve druhé řadě se objeví Iron Fist

Luke Cage: Ve druhé řadě se objeví Iron Fist | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Muž s neprůstřelnou kůží dostane pomoc v podobě železné pěsti.

Potom, co Marvel v roce 2012 epicky spojil všechny své dosavadní celovečeráky v jeden a přinesl nám Avengers, nechtěně před sebe vystavěl prakticky nepřekonatelnou překážku. U každého z nadcházejících sólových filmů se vždy našly řady fanoušků s otázkou ,,A proč vlastně nezavolali všechny ostatní hrdiny?“. Když tedy jejich seriály na Netflixu konečně dospěly k letošní týmovce The Defenders, někdo u Marvelu se nejspíš chtěl tomuto záludnému dotazu alespoň v televizi předem vyhnout a uložit ho k ledu. Nová fotografie od Entertainment Weekly totiž konečně potvrdila něco, co diváci a především čtenáři komiksů už dlouho požadovali. Ve druhé řadě Luka Cage se totiž neukáže nikdo jiný, než Finn Jones v roli Iron Fista.

Mnoho lidí zpochybňovalo rozhodnutí držet hrdiny v jejich samostatných seriálech, a hlavně v případě pokračování Luka a Iron Fista se spekulovalo o tom, že by je Marvel mohl spojit v jeden. To se sice nestalo, teď je ale jasné, že předloha se kompletně ignorovat nebude. Luke i Fist jsou totiž v komiksech nerozlučné duo, a společně vedou firmu jménem Heroes for Hire, neboli Hrdinové k pronajmutí. Zatím nevíme, jestli ve druhé řadě Luka Cagea dojde byť jen na založení nějakého takového superhrdinského podniku, dost možná se tedy jedná pouze o krátké cameo. Spojovat dvě značky jen kvůli pár minutám se ale zdá trochu jako zbytečnost, nepřijde vám?

Jste spokojení s tím, že se Iron Fist ve druhém Cageovi aspoň mihne? A myslíte, že Luke tuto službu svému příteli oplatí a staví se zase u něj?

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu