Star Wars Povstalci: Premiéra čtvrté série již v pondělí

Star Wars Povstalci: Premiéra čtvrté série již v pondělí | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Přinášíme nové fotky, video a klip z první epizody.

Čtvrtá série Povstalců je již doslova za rohem, neboť začíná již toto pondělí, tedy 16.10. Tvůrci seriálu v tomto případě nezahálí a zásobují nás novými a novými materiály, přičemž ty aktuální představují nové fotky a klip z první epizody a následně je pak zde ještě speciální retrospektivní video. Nové fotky a klip se vedle nám již známých postav soustředí na mandaloriany a především pak na Bo-Katan, postavu z Klonových válek, která byla sestrou Satine, vévodkyně Mandaloru, a právě jakožto mandalorianka se Bo-Katan vydává na pomoc našim hrdinům. Návrat populární postavy z Klonových válek je rozhodně vítaný a zároveň plně zapadá do příběhu, na který se tvůrci na začátku této série chtěli zaměřit. Zde je synopse k první epizodě:

V první epizodě vede Sabine Ezru, Kanana a své mandalorianské přívržence zpět na svůj domovský svět, aby zachránila svého otce ze spárů Impéria. Když zjistí, že Impérium uvedlo znovu do chodu jednu smrtící zbraň, musí se Sabine rozhodnout, zda ji zničí či sama použije.“

Druhé video, které je taktéž pod tímto článkem, je pak zcela odlišné. Ukazuje nám totiž důležité momenty z předchozích tří sérií a následně pak i pár nových záběrů ze série čtvrté. Toto retrospektivní video se nejvíce zaměřuje na Ezru a ukazuje nám, jak velký kus cesty spolu s celým zbytkem posádky za tu dobu ušel. Zároveň nám video umožňuje připomenout si všechny důležité momenty a na čtvrtou sérii se tak lépe připravit. Té se pak věnuje samotný konec videa, kde se o slovo hlásí Thrawn a následně je nám poodhaleno, že ony padající stíhačky na povrch planety Lothal, které byly viděny v druhém oficiálním traileru, jsou stíhačky Povstalců. Přátelé našich hlavních postav tak asi dostanou pořádně na frak.

V úplném závěru pak přinášíme informaci od Davea Filoniho z rozhovoru v rámci Star Wars Show, která se vysílá na YouTube a sociálních sítích. Dave Filoni krátce mluvil o poslední sérii Povstalců a potvrdil nám, že v této sérii skutečně nejsou žádné výplňové epizody, které by brzdily děj. Tato strategie byla sice již nějakou dobu celkem čekaná, jelikož poslední série má mít pouze 16 dílů a má jít z velké části o jeden souvislý děj, nicméně je určitě fajn slyšet takovou věc přímo od Filoniho, hlavního tvůrce seriálu. Zároveň pak Filoni řekl, že čtvrtá série bude podle něj nejlepší sérií v celém seriálu. Zda tomu tak opravdu bude, o tom si budeme moct začít dělat obrázek již opravdu brzy.

Čtvrtá série Povstalců začíná běžet již v pondělí na Disney XD. Těšíte se? Jaká série byla prozatím podle vás nejlepší? Dejte nám vědět v komentářích.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Banán | 15.10.2017 23:20
Hele až na ty 3 měsíce, což bylo fakt nechutný, protože sem měl průměr tak 14 hodin čistýho času hraní na den zas prakticky na hraní čas nemám a hlavně ani chuť. Ten čas mi už nikdo nevrátí, ale stálo to za to!!!! :D :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu