Flash & Arrow: Nadprůměr a průměr se hlásí o pozornost

Flash & Arrow: Nadprůměr a průměr se hlásí o pozornost | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Dva nejpopulárnější komiksové seriály CW se pomalu rozjíždějí,

Arrow

Oliver je i nadále vyšetřován velmi nepříjemnou a zarputilou agentkou FBI, roli Green Arrowa tak svěřuje Johnovi. Ten se zdárně vyléčil ze svých problémů, alespoň to tvrdí Dinah, která má o něj stále starosti. V akci se však naplno ukáže, že role vůdce týmu mu dělá problémy, což se nelíbí Renému. Mezitím bývalí agenti CIA ukradnou nervový plyn a chtějí se zbavit svého bývalého parťáka. Oliverův syn William má problémy s matematikou, Oliver tak poprosí Felicity o pomoc a pomalu se začínají dávat opět dohromady. Team Arrow nakonec hrozbu plynem vyřeší a John se dává dohromady. Ukazuje se však, že se za tím skrývá další tajemství.

Již třetí díl a opět další průměr. Děj se zásadně moc neposouvá, stále vidíme dokola opakovaný stejný scénář s novým problémem, mezitím dějová linka s Oliverem a jeho synem, a pak vyřešením problému. O hlavním záporákovi zatím ani vidu ani slechu, osobně to však spíše vítám, jelikož předchozí série měli tendenci již v půlce seriálu vše odhalit. Je zatím pořád čas vše rozjet, oproti svému kolegovi ze Central City se však Arrow rozjíždí hodně pomalu a průměrně.

Hodnocení epizody 5/10

The Flash

Na Zemi 1 se objevuje Harrison Wells ze Země 2, aby předal Wallymu vzkaz od Jesse v podobě rozchodové krabičky. Barry s Iris dál řeší svoji svatbu a shodou náhod se jim nedaří najít místo konání svatby. Joe a Cecile zase řeší pomalu se rozpadající dům. To vše se zdá jako shoda náhod, ukazuje se však, že to není tak docela pravda. Objevuje se další metačlověk, Hazard, která lidem ve svém okolí přináší záměrně smůlu. V době výbuchu urychlovače částic však nebyla ve městě, Cisco s Harrisonem tak zjišťují, že při vytáhnutí Barryho ze Speedforce tři měsíce zpět vytvořily hned 12 metalidí. O ty se však zajímá i hlavní záporák Thinker, který je o krok napřed před týmem Flash. Wally po rozchodu s Jesse opouští Central City a Cecile oznamuje Joeovi, že je těhotná.

Třetí epizoda pokračuje tam, kde druhá, svižná epizoda plná hlášek skončila. Pořád se sice neobjevují žádné nové hlavní postavy, vrátil se však alespoň Harrison Wells, jehož nerdské slovní přestřelky se Ciscem dodávají scénám šťávu. Naopak to vypadá, že se na nějakou dobu neuvidíme s Wallym, což já osobně vítám, protože jeho postava je nejotravnější ze všech. Záporák Thinker na mě zatím působí dost uměle, nevyvolává absolutně žádné emoce a metalidi, se kterými se potýká tým Flash jsou zatím jen takové jednohubky. Do příštích dílů je potřeba děj oživit novými postavami, zatím však stále spokojenost.

Hodnocení epizody 7/10

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu