Casey Affleck a Alfonso Cuarón společnými silami dobudou televizi

Casey Affleck a Alfonso Cuarón společnými silami dobudou televizi | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Ano, čtete správně, oscarové duo se vytasí s televizním hororovým projektem, který momentálně hledá svou televizní stanici.

Žijeme v době, kdy i ty největší hollywoodské hvězdy zkouší štěstí v televizi či ve streamovacích službách. Možná jste se sami divili, že o dalších projektech oscarového režiséra Alfonsa Cuaróna jste od Gravitace a seriálu Believe, neslyšeli. Ani o jeho chystaném celovečerním snímku Roma, který bude v kinech někdy v průběhu příštího roku (přesné datum premiéry ani propagační materiály zveřejněny prozatím nebyly), se mnoho neví. Krom strohé informace, že se bude jednat o drama pojednávající o rodině zasazené do prostředí Mexiko City v období 70. let minulého století, není nic jiného známo. A tajemstvím je zahalený i právě oznámený seriál.

Zatím bezejmenný televizní projekt bude dle dostupných informací hororovou sérií, která se bude zabývat vznikem nebezpečného kultu. Alfonso Cuarón se krom režie (není jasné kolika dílů) ujme i scénáře a produkce nejmenovaného projektu. Prestiž oznámeného seriálu povyšuje ještě jméno hlavní hvězdy a tou není nikdo jiný než herec Casey Affleck čerstvě ověnčený Oscarem za Místo u moře, kterého jste mohli letos zastihnout na 52. ročníku karlovarského filmového festivalu. Krom hlavní role je Casey Affleck i výkonným producentem tohoto projektu.

Pro Caseyho Afflecka se bude jednat o první televizní projekt. Žádní další herci zatím oznámeni nebyli ani předběžné datum premiéry, i když se počítá s premiérou na sklonek příštího roku. Seriál se momentálně nachází v raném stádiu preprodukce a zatím hledá svou vysílací stanici. Jak se dá očekávat, takto lákavě znějící originální projekt ověnčený významnými jmény nezůstane dlouho ležet ladem, takže můžete počítat s průběžnými novinkami o této hvězdné dramatické sérii.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu