Counterpart: Špionážní sci-fi série s J.K. Simmonsem v dvojité porci

Counterpart: Špionážní sci-fi série s J.K. Simmonsem v dvojité porci | Fandíme seriálům
Co je ještě lepší než mít v seriálu v hlavní roli J.K. Simmonse? No přece mít ho tam dvakrát! Přehrajte si trailer. Seznamte se.

Kombinování filmové a televizní tvorby je pro některé herce a herečky běžnou věcí. Jedním takovým případem je i J.K. Simmons. Ve spider-manovské trilogii bravurně ztvárnil šéfa Daily Bugle J. Jonaha Jamesona. Neztratil se ve Dni patriotů a momentálně hraje v ne moc dobré filmové adaptaci Sněhuláka. Tento měsíc jej uvidíme v roli komisaře Gordona v Justice League a určitě se sluší připomenout dva roky starý hudební snímek Whiplash, odkud si zaslouženě odnesl Oscara. Účinkoval například v seriálech Zákon a pořádek, Closer nebo Oz.

Counterpart je nejnovějším přírůstkem stanice Starz, která poslala na televizní obrazovky i Ash vs Evil Dead a Simmons se tady zhostí rovnou dvojrole. Pro fanoušky tedy dvojitá výhra. Špionážní seriál s prvky thrilleru a sci-fi o deseti epizodách pojednává o tajemném světě skrytém pod povrchem naší každodenní existence. První díl bude odvysílaný 21. 1. 2018. Natáčení začalo loni v Los Angeles a končilo letos v Berlíně. První epizodu režíroval Morten Tyldum (Pasažéři, Kód Enigmy).

Howard Silk je bezvýznamným pracovníkem v byrokratickém mechanismu špionážní odnože OSN v Berlíně. Když zjistí, že organizace přísně chrání tajemství přechodu do paralelního vesmíru, ocitne se uprostřed intrik a nebezpečí z obou realit. Jediný, komu může věřit je Prime, Howardův téměř identický protějšek z paralelního světa.

Seriál má zkoumat témata identity, osudu, ztracené lásky a také otázku „co kdyby naše životy byly jiné". Popis a trailer na mě hodně zapůsobily, takže v lednu seriálu dám určitě šanci. A co vy?

Zdroj: Comingsoon

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu