The Grand Tour: Trailer oznamuje návrat motoristické show

The Grand Tour: Trailer oznamuje návrat motoristické show | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Auta, jiné dopravní prostředky a svatá trojice moderátorů se pomalu blíží.

Loni se na internetu rozjel nový motoristický pořad The Grand Tour, kde se sešli někdejší moderátoři veleoblíbeného Top Gearu. Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond předvedli o nic méně zábavnou show s dopravními prostředky a 8. 12. se na platformě Amazon Prime vrátí podruhé. A podle vypiplaného traileru se budou mít fanoušci, kterým namísto krve v žilách koluje benzin, opět na co těšit. Dokonale nasnímaná panoramata, v nichž se neztratí luxusně drahá auta, polahodí lidskému oku stejně dobře jako pohled na ženské křivky. Naleštěné káry a krásné silnice samozřejmě vystřídají i zablácená vozidla uprostřed hrubého terénu. Takže kdo se bude chtít umazat, ten bude mít možnost.

Natáčení se neobešlo bez potíží a určitě si vzpomínáte na zprávu, že měl ve Švýcarsku Richard Hammond další ošklivou bouračku, při níž si myslel, že zahyne. Ještě předtím v Mosambiku se však moderátor při pádu z motorky uhodil do hlavy a ztratil vědomí. Některé záběry z nehod bychom měli vidět v druhé řadě. Přesný počet epizod ještě není znám. Všichni tři podepsali s Amazonem smlouvu na tři roky, která zahrnuje třicet šest epizod. Předchozí série obsahovala třináct dílů, nová jich bude mít buď jedenáct nebo dvanáct.

Pauzu od natáčení si musel dát i Jeremy Clarkson, kterému diagnostikovali zápal plic. Štáb se vydal pořídit materiál do Gruzie, která leží poblíž Ruska. Dalšími destinacemi byly Chorvatsko, USA (Colorado, New York), Španělsko a Dubaj.

Zdroje: Deadline, Express

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu