The Assassination Of Gianni Versace: ACS 2 odhalilo premiéru

The Assassination Of Gianni Versace: ACS 2 odhalilo premiéru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Očekávané pokračování American Crime Story se představuje v prvním oznamovacím teaseru. Kdy se ho konečně dočkáme?

První American Crime Story, jenž pojednával o světoznámém soudním procesu amerického fotbalisty O.J. Simpsona, získal celkem 9 cen Emmy z celkových 22 nominací a dle mého názoru rozhodně patří mezi pět nejlepších loňských seriálů. Nejnovější promo video pak konečně odhalilo datum premiéry a tím je 17. 1. 2018 na stanici FX.

Druhá řada American Crime Story, který po vzoru svého hororového bratříčka AHS taktéž bude v každé sérii pojednávat o jiném příběhu, nás zavede do intrikami propletého prostřední módních přehlídek a soustředí se na šokující vraždu Giannina Versaceho sériovým vrahem Andrew Cunanem z roku 1997. Série bude čítat 10 hodinových epizod. V hlavních rolích se představí Edgar Ramirez (Dívka ve vlaku, Zlato) v roli módní ikony Versaceho a Darren Criss (Glee, 5. řada AHS), který ztvární psychopata Andrewa Cunana. Dále se v sérii objeví Penélope Cruz (Konzultant, Příběh mého syna) a zpěvák Ricky Martin (Ruka zabiják).

Otec celého ACS a AHS Ryan Murphy krom scénáře, režie pilotní epizody ještě bude samozřejmě výkonným producentem celého projektu. Dalšími výkonnými producenty jsou: Nina Jacobson (Hunger Games), Brad Simpson (Světová válka Z), Brad Falchuk (American Horror Story) a Alexis Martin Woodall (American Horror Story).

Druhá série měla být původně o katastrofickém působení hurikánu Katrina, který způsobil enormní škody na jihu USA v roce 2005. Nakonec se však upřednostnila událost vraždy Versaceho, která měla být původně třetím dílem American Crime Story.

Podivný avšak atmosférický teaser, který není ničím jiným než oznamovacím promem, odhalujícím datum premiéry divákům, byl natočen čistě pro potřeby propagace a není částí seriálu. I přesto však můžeme alespoň doufat, že audiovizuální styl tohoto promo videa si udrží i samotný seriál a dočkali jsme se alespoň podoby Edgara Ramireze v roli Versaceho. Na promo se můžete podívat pod článkem. V galerii si pak můžete prohlédnout první zveřejněné promo fotografie. O dalších novinkách vás budeme průběžně informovat.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu