Mizerové: Chystá se televizní spin-off s ženskými hrdinkami

Mizerové: Chystá se televizní spin-off s ženskými hrdinkami | Fandíme seriálům
Z vedlejší na hlavní roli povýší herečka z druhých Mizerů.

Zatímco třetím Mizerům se na filmové plátno moc nechce, někoho napadlo zkusit to se značkou na malých obrazovkách a místo dvou policajtů před kamerou stanou dvě policajtky. Seriál od stanice NBC bude pojat jako spin-off a pojítkem s filmy bude Gabrielle Union, kterou jsme poprvé viděli v Mizerech 2. V nich si zahrála roli Marcusovy sestry Sydney „Syd" Burnett. Jako agent v utajení se jí podařilo proniknout k drogovému bossovi a k ukončení jeho obchodů s narkotiky přispěli svým dílem její bratr s Mikem Lowreym. Dalo by se předpokládat, že se Syd o případu z Miami mimo řečí určitě zmíní, nebo na něj odkáže třeba jedna z jiných postav. Zatím je v plánu pouze pilot, který napíší Brandon Margolis s Brandonem Sonnierem, scenáristé Černé listiny, a podle zájmu diváků se uvidí, jestli vznikne celá série. 

Děj bude situovaný do Los Angeles, kde se Syd stala detektivem a pokouší se hodit vlastní minulost za hlavu. Ale nebude to mít snadné, protože její nová parťačka Nancy McKenna (jejíž představitelka se teprve hledá) má podezření, že její kolegyně skrývá nějaké tajemství. Dalším spojením mezi filmy a seriálem bude v titulcích jméno Jerryho Bruckheimera, jenž se ujme stejně jako Union, jedné z pozic výkonného producenta. Na seriálu se bude podílet jeho Jerry Bruckheimer Television spolu s dalšími několika společnostmi. 

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 2

Imaginátor | 09.11.2017 10:10
Fimi Ale nepovídej ty brepto, zatímco jednička byla takový slabý průměr, který rozhodně není pro někoho jako já, kdo nemá rád typicky Bayovský styl epileptické akce (u mne za 4/10), tak dvojka už byla ideologicky toxická s mimořádně silným rasistickým podtextem (u mne za 1/10), takže je jasné, že trojku nijak horečnatě nevyhlížím. Vlastně mohu řící, že přeceňovanější sérii aby náročný divák pohledal, no jo, zapomínám na všechny ty Smrtonosné pitomosti se všemi těmi Gibsony, Glovery nebo Willisy. Když se tady vyvarují všech mnou výše zmíněných chyb (které jsou čistě subjektivní), mohl by seriál hravě překonat Mizerné filmy, proč ne, já tomu fandím.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu