Trollhunters: Lovci trollů chystají 2. řadu a spin-offy

Trollhunters: Lovci trollů chystají 2. řadu a spin-offy | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Při oznámení druhé série Trollhunters Guillermo del Toro informoval diváky o budoucím vzniku dalších navazujících seriálů.

Kromě takových pecek jako Stranger Things nebo 13 Reasons Why se na Netflixu slušně daří i dětské produkci. Mezi nejpovedenější projekty za posledních pár let patří jednoznačně Trollhunters, seriál o dvojici teenagerů, kteří se spolu s hodnými trolly snaží zastavit invazi těch zlých. Finále první řady skončilo cliffhangerem, což dalo divákům malý příslib do budoucna, že se k seriálu známý režisér Guillermo del Toro ještě někdy vrátí. Fanouškům se přání o druhé řadě nakonec splnilo. Jako důkazu poděkování se navíc do několika let dočkáme dvou dalších seriálů, které se stejně jako v případě lovců trollů odehrávají na předměstí Arcadia Bay.

V průběhu příštího roku se v seriálu 3Below seznámíme s mimozemšťany urozeného původu, kteří jsou spolu se svým bodyguardem po nezdařeném souboji s mocným vládcem nuceni přistát na Zemi. Oprava lodi si však vyžádá svůj čas, a tak mají vesmírní cizáci dobrou příležitost blíže poznat lidskou rasu. Aby lépe zapadli mezi místní obyvatelstvo, rozhodnou se začít chodit na tamější střední školu. Ta je pro ně možná ještě více bizarní, než samotné lidstvo. Jejich domovskou planetu navíc začíná ohrožovat neznámá hrozba, takže se místo zkoumání cizí rasy plně soustředí na spravení své galaktické lodi. V patách jsou jim ale vesmírní bandité, a tak bude mít skupina mimozemských hrdinů co dělat, aby ke své planetě dorazila včas a odvrátila tak nevyhnutelnou porážku.

Velké vyvrcholení pak nastane v crossoveru Wizards, který má za úkol završit příběh všech tří příběhových linií. Poslední kapitola „Příběhů z Arcadie“ rozhodne o osudu všech světů a navždy určí, kdo je jejich právoplatný vládce. Na finální bitvu mezi dobrem a zlem se můžeme těšit až do roku 2019, kdy se definitivně dozvíme, jak to s Jimem a jeho přáteli nakonec dopadne.

Zdroje: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu