The Flash: 5. epizoda boduje ve stylu dámské jízdy

The Flash: 5. epizoda boduje ve stylu dámské jízdy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
A ukazuje se nám další z hlavních záporáků série.

Svatba Barryho a Iris se blíží, oba tak vyrážejí na rozlučku se svobodou. Barry, Cisco, Joe a Harry plánují klidný večer u filmů. Vše však překazí Ralph, který si užívá nově nabyté schopnosti, a ostatní zavede do jednoho z pochybných klubů. Na druhé straně Iris, Caitlin, Cecile a Felicity ani nenačnou slavnostní večeři a jsou přerušeny Norvockem, poskokem šéfky černého trhu s metalidmi jménem Amunet. Ta se shání po Caitlin, která pro ni dřív pracovala, a ve které se opět probouzí Killer Frost. Zároveň se v zajetí Amunet objevuje čtvrtý metačlověk, který dostal přezdívku Weeper, a jehož slzy působí jako droga lásky. Jelikož je však pánská část týmu mimo, musí dámy vše vyřešit vlastními silami.

The Flash pokračuje ve svižné a vtipné jízdě, která má zatím najeto na druhou nejlepší sérii hned po té první. Pátá epizoda je ozvláštněna tím, že v ní vůbec neuvidíme Flashe. Naopak se děj zaměřuje na ženské obsazení seriálu, mezi kterým vyčnívá především Caitlin, většinu epizody jako Killer Frost. Tato temnější identita její představitelce Danielle Panabaker sedí mnohem více a je v ní opravdu k sežrání.

V epizodě také hostuje Felicity Smoak z Arrow, která sem tam hodí nějakou vtipnou hlášku a je fajn kořením. I druhá část rozlučkové jízdy, tedy ta pánská, je vyloženě odlehčená a vtipná, a nabízí úsměvné situace. Třeba opilého Barryho rozkřikujícího na celý bar, že je Flash, zatímco se mu všichni kolem jen smějí. Dějově se posouváme kupředu, poznáváme novou záporačku Amunet Black v podání Katee Sackhoff, a do akce se vydal už i sám Thinker. Další povedená epizoda potvrzuje, že The Flash je zatím na správné cestě. 

Naše hodnocení
7/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Lucasini | 12.11.2017 12:26
A Felicity nebyla poprvé od 2.řady Arrow protivná :-)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu