Agenti S.H.I.E.L.D.u: Vesmírná eskapáda začíná v prvním traileru

Agenti S.H.I.E.L.D.u: Vesmírná eskapáda začíná v prvním traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Základní stavební kámen televizní produkce Marvelu se ještě před koncem roku podívá do nevábného vesmíru.

Minulý víkend skončila první (a také nejspíše poslední) série televizních Inhumans. Nejhorší seriál od Marvelu svou osudnou pouť započal v IMAX kinech, jen proto, aby ji mohl po osmi epizodách nezdárně ukončit. Závěrečná epizoda se však fanouškům minimálně z jednoho důvodu líbit přeci jenom musela. Během komerční pauzy se totiž zcela neočekávaně mezi reklamami objevila první ukázka na pátou sérii Agents of S.H.I.E.L.D. (Agenti S.H.I.E.L.D.u).

Někteří pravidelní diváci této televizní série si nejspíše vybaví závěr čtvrté řady, ve které se agent Coulson po únosu probouzí v moderně vybavené místnosti. Největším překvapením pro fanoušky byl však okamžik, kdy se Coulson podíval na pás asteroidů, které v početné skupině obíhaly místnost, ve které se právě nacházel. Čtenáři komiksů se od té chvíle neustále hádají nad tím, zda se skupinka pozemských agentů náhodou neobjevila na shieledovské základně S.W.O.R.D., která chrání Zemi před mimozemskými nepřáteli.

Hned první ukázka nastiňuje možnost, že tomu tak opravdu je. Jestliže se agenti opravdu přemístili pouze z jedné základny S.H.I.E.L.D.u na druhou, znamená to, že svět není tak bezpečný, jak se někomu může zdát. Jediná nová pozemská postava, se kterou se seznámíme, je Deke. Ten spolu s dalšími přeživšími žije neustále ve strachu. Na lodi totiž straší mimozemský vetřelec a vedle něj se prostoru dostalo i rase Kree, která si svou přítomnost vyžádala i v několika MCU filmech. Mají invazi vesmírných příšer na svědomí právě oni? To se dozvíme už 1.12., kdy mají první dvě epizody páté série premiéru.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 16.11.2017 10:57
Už víme kam přitekl rozpočet z inhumans protože tohle vypadá velmi dobře...můj názor je že jsou na planetě Hala což je domovina Kree...SWORD by asi jen tak nemohl najednou být... vždyť by musel zaregistrovat Thora a jeho cestování, příchod Malekitha do Londýna, inhumans z Měsíce atd...snad tedy konečně uvidíme Gravitona
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu