Gotham: Profesor Pyg si jde pro Tučňáka

Gotham: Profesor Pyg si jde pro Tučňáka | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Zhodnocení minulé epizody a vše podstatné k epizodě následující.

Minulý díl Gothamu nám znovu skvěle rozehrál dějové linky na několika frontách. Velkou úlohu zde hrál plánovaný únos Hádankáře (Cory Michael Smith), kterého měly pro Tučňáka (Robin Lord Taylor) přivést Selina (Camren Bicondova), Tabitha (Jessica Lucas) a Barbara (Erin Richards). Vše se ale mnohokrát zkomplikovalo. Tabitha se setkala s Grundym (Drew Powell), se kterým pak díky nepěkné shodě okolností musela zápasit. Jen tak tak vyvázla Tabitha živá a Grundy si začal na některé věci z minulosti vzpomínat. Všechno pak ale narušila Firefly (Camilla Perez), která přišla na rozkaz Tučňáka všechno spálit na popel. Firefly pak celkem nečekaně vyřídila Lee (Morena Baccarin), což dalo naší ženské trojici možnost se vytratit. Je zřejmé, že si tvůrci šetří rozuzlení mezi Tabithou a Grundym na později. Nicméně zpátky k Lee. Tato postava má již několik epizod v seriálu zajímavou pozici a v této epizodě se vše posunulo ještě mnohem dál. Lee se zničehonic stala novou majitelkou zápasnického klubu a nyní jsme rozhodně všichni zvědaví, kam její nová kariéra povede.

Když už byla řeč o Tučňákovi, ten měl taktéž mnoho prostoru. Jeho příběhová linka s mladým chlapcem Martinem byla skvěle napsaná a také velmi dobře zahraná. Je zajímavé, jak moc byla tato část zábavná, přestože šlo celou dobu o to, udělat něco nepěkného. To sice není v seriálu nic nového, ale i tak je dobré tuto velmi povedenou část zmínit. Asi největší prostor pak ovšem dostal Gordon (Ben McKenzie), kterému se naskytla možnost být povýšen na kapitána. I když se později dozvěděl, že mu tuto možnost ve skutečnosti zprostředkovala Sofia (Crystal Reed), Gordon se přesto rozhodl tuto funkci vzít, vzhledem k Bullockově (Donal Logue) stále klesající autoritě a odhodlání. Gordonovo rozhodnutí bylo v daný moment více než pochopitelné, těžko ovšem říct, jak si to Bullock všechno přebere a zda to nyní nezarazí klín do jejich přátelství už úplně. Budeme se muset nechat překvapit. A co nás čeká příště?

V minulé epizodě jsme se obešli bez Bruce (David Mazouz), který se nyní vrátí do hry a bude pokračovat v souboji se svými vlastními démony. Centrem všeho dění bude ovšem v příští epizodě něco docela jiného. Minule jsme se totiž museli spokojit i s nepřítomností Profesora Pyga (Michael Cerveris), který nám to ovšem v nadcházející epizodě vynahradí do sytosti. Pyg bude sice nadále pokračovat v boji proti zkorumpované policii a také proti Tučňákovi, tentokrát na to ovšem půjde ještě ostřeji, než posledně. V promo videu k příští epizodě se totiž dostáváme na jakousi hostinu či sešlost v rámci benefiční akce, kam se dostaví i Tučňák. Do celé situace se pak ovšem nečekaně zapojí právě Profesor Pyg, který se nyní rozhodne vyřídit si to rovnou se samotným Tučňákem. Na oné sešlosti jsou kromě něj i Sofia a další vlivné osobnosti města. Do této napjaté situace se následně připlete i Gordon, který bude chtít Pyga jednou provždy zastavit. V přiloženém promo videu pak můžete vidět, že tato příští výprava do Gothamu bude místy až nervy drásající. Nová epizoda ponese název Let Them Eat Pie. Těšíte se? 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu