Waco: minisérie s Michaelem Shannonem a Taylorem Kitschem se odhaluje v traileru

Waco: minisérie s Michaelem Shannonem a Taylorem Kitschem se odhaluje v traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Společnost Paramount Network chystá na začátek roku 2018 slibně vyhlížející minisérii dle skutečných událostí

Minisérie Waco si vezme na paškál události kolem vůdce sekty Davida Koreshe (Taylor Kitsch) a FBI, kteří se na jaře roku 1993 dostali do patové situace v městečku Waco v Texasu. Tento policejní zásah začal přestřelkou a skončil masivní razií a požárem, při kterém zemřelo 76 lidí. Minisérie je založená na dvou biografiích. Jedné od přeživšího člena sekty Davidánů a druhé od FBI vyjednavače Garyho Noesnera (Michael Shannon), který při tomto incidentu vedl vyjednávání mezi Davidem Koreshem, jeho stoupenci a policejními složkami.

Jak jste si všimli výše, hlavními hereckými hvězdami jsou tu na oscara nominovaný Michael Shannon (Broadwalk Empire, Tvář vody) a Taylor Kitsch (Druhá série True Detective, John Carter). V traileru je jasně patrné, že vůdce sekty David Koresh získá, díky scenáristické inspiraci biografií jednoho člena sekty, lidštější tvář než by diváci čekali a zřejmě se tak dočkáme prezentování událostí jak z pohledu policejních vyšetřovatelů tak členů sekty. Už jen díky tomu, by se minisérie mohla odlišovat od jiných podobných titulů a zprostředkovat tuto historickou událost divákům nevšedním a nepoznaným způsobem.

Obsazení doplňuje Melissa Benoist (Supergirl) jakožto právně uznaná manželka Koreshe Rachel a John Leguizamo (John Wick 1, 2, Obhájce) coby agent ATF Robert Rodriguez. Režie šestidílné minisérie se zhostí John Erick Dowdle (Převrat, Ďábel) a Dennie Gordon (Co ta holka chce). Premiéra je nastavená na 23. 1. 2018. Waco je jedním z posledních titulů, který produkovala společnost Weinsten TV pod záštitou producenta Harveyho Weinsteina, který je momentálně vyšetřován pro sexuální obtěžování. Stejně jako u filmů, které produkoval v letošním roce Weinstein i u této minisérie bylo jeho jméno zcela vymazáno a jméno společnosti Weinstein TV bude dle produkující společnosti Paramount Network nahrazeno novým jménem.

Na atmosférický avšak tempem nevyvážený trailer se můžete podívat níže. V galerii pak najdete oficiální promo fotografie k této minisérii a záběry z traileru.

Zdroje: Deadline, TVLine, Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu