Messiah: Co by se stalo, kdyby se objevil novodobý Ježíš

Messiah: Co by se stalo, kdyby se objevil novodobý Ježíš | Fandíme seriálům
Netflix
Nadějný scenárista chce dokázat, že i křesťanská látka může mít velký potenciál.  

Netflix vydá desítky filmů a seriálů ročně a nevede se mu vůbec zle. Ale velká většina z toho jsou spíše levné televizní produkce a málo známé tituly, o kterých bych vám tu mohl psát do aleluja a vy byste si stejně na nic nevzpomněli. A potom tu jsou takové pecky, díky kterým je Netflix proslaven – Stranger Things, House of Cards nebo nový chválený Punisher. Tyto oblíbené a všemi známé seriály ale stále nejsou ani čtvrtinou toho, co Netlix za rok vyprodukuje. A tak najít něco, co by vyloženě vyčnívalo, není úplně snadné. Ale teď se začal chystat seriál, který by snad mohl vzbudit velký zájem.

Půjde o drama s názvem Messiah (Mesiáš), zkoumající linie mezi náboženstvím, vírou a politikou. Seriál se bude zaobírat otázkou: Co by se stalo, kdyby se v dnešním světě objevil člověk, tvrdící, že je novodobý Ježíš a početné zástupy lidí by ho začaly následovat? Nevím. Pravděpodobně by se z něho stal hit na Youtube a za pár let na něho všichni zapomněli. Ale seriál půjde jinou cestou. Bude sledovat příběhy různých lidí po celém světě, včetně mladého agenta CIA, izraelského důstojníka, latinského kazatele a jeho dcery nebo palestinského uprchlíka. Prostřednictvím těchto hlavních postav bude ukázáno, jak by média i celý svět reagoval, kdyby tato situace oprvadu nastala.

Scénář píše Michael Petroni, který má na seznamu např. Zlodějku knih nebo třetí díl Narnie. Takže se rozhodně nejedná o žádného zelenáče v oboru. Ten už také stačil napsat první epizodu z plánovaných deseti a podle jeho slov půjde o napínavé drama se zajímavými charaktery opravdu pro každého. Ať už věříte v Boha nebo klidně v Santu Clause. Mně bude úplně stačit, když z toho bude originální a hojně citovaný seriál, který v ostatních projektech od Netlifxu jen tak nezapadne.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 3

.Banán | 04.12.2017 10:12
To byla nadsázka :| .... je mi upřímně jedno jestli žil, v jaký podobě a době a nebo to je celý pohádka.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu