Watchmen: Střihne si wrestlerská hvězda hlavní roli?

Watchmen: Střihne si wrestlerská hvězda hlavní roli? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jeden z nejsilnějších lidí na světě si možná zahraje jednoho z nejsilnějších superhrdinů na světě

O připravovaném seriálu Watchmen jsem tu psali nedávno a i přesto toho stále nevíme mnoho. Do pozice showrunnera se počítá s Damonem Lindelofem, scenáristou Ztracených. A HBO by měla vypustit seriál na malé obrazovky už někdy příštím rokem. Zatím však není jisté ani to, jestli se bude seriál striktně držet komiksového děje nebo od něho naopak zkusí trochu vybočit. A s obsazením je to stejné. Kdo si zahraje hlavní postavy v podobě netradičně pojatých superhrdinů, to stále nevíme. Ale teď se objevil drb, který se týká jedné zásadní postavy.

Na Instagramu jednoho z nejznámějších wrestlerů dneška, Johna Ceny, se totiž objevily příspěvky evokující jeho účast v seriálu. Na prvním obrázku můžete vidět Komediantův zakrvácený odznak z filmové verze od Zacka Snydera a na druhém a třetím Dr. Manhattana. Že by si snad právě jeho měl zahrát? Nějaký post na Instagramu samozřejmě ještě nemusí absolutně nic znamenat. Mnoho lidí tyto příspěvky nebere moc vážně, protože většina toho co Cena sdílí ve své galerii, vůbec s ničím nesouvisí. Můžete zde najít různorodé obrázky od Simpsonových, po Marvel, Kill Billa a mnoha dalších. Ostatně můžete se přesvědčit sami a pochopíte.

Nicméně existuje spousta případů, kdy svalnatí wrestleři vyměnili ring za hollywoodské kulisy. Vzpomeňte si třeba na Dwayna Johnsona alias The Rocka, který teď řádí v Rychle a zběsile. Nebo Davida Bautistu, který si svými hláškami získal každého jako Drax ve Strážcích Galaxie. Cena zatím měl pár vedlejších roliček (Vykolejená, Táta je doma 2), ale postupně se etabluje, tak uvidíme, jestli to nakonec dotáhne třeba právě k seriálovým Watchmenům.

Zdrojeinstagram, cbr

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Fimi. | 12.12.2017 09:49
No vždyť to není žádný herec...talentu pobral asi jako Uwe Boll...zrovna do watchmen s ním... doufám že ne
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu