Kolik platí boháči za Daenerys? Brad Pitt nabídl miliony

Kolik platí boháči za Daenerys? Brad Pitt nabídl miliony | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Představitelka Daenerys Targaryen je na prodej. V Hollywoodu se uskutečnila dražba privátní projekce, a to pouze v její společnosti. Za kolik?

Fenomén jménem Hra o trůny má fanoušky nejen mezi obyčejnými smrtelníky, ale též ve světě hollywoodských hvězd. Brad Pitt byl ochoten zaplatit nechutně vysokou částku, a to pouze za to, aby mohl seriál zhlédnout po boku jeho první dámy Emilie Clarke, která v něm ztvárňuje krásku Daenerys Targaryen. Horentní sumu nakonec převýšil neznámý dražitel. Kolik jsou za matku draků boháči ochotní zaplatit?  

Na sobotním charitativním gala večeru v Los Angeles se uskutečnila dražba soukromé projekce Hry o trůny ve společnosti Emilie Clarke, Daenerys za bouře zrozené, matky draků.

Bitva o privátní sledování seriálu s jeho hlavní hrdinkou odstartovala na 20 tisících dolarech. Brad Pitt navýšil částku o čtyřnásobek. Jeho nabídka se vyšplhala až na 120 tisíc dolarů, v přepočtu tedy více než 2 a půl milionů korun. Boj nakonec vyhrál neznámý dražitel, který do herečky investoval 160 tisíc dolarů

Privátní projekce s Daenerys ho tedy vyjde na neskutečné 3 miliony a 400 tisíc korun!

Na akci nechyběl ani Kit Harington, představitel Jona Sněha, a to i přes to, že si noc před tím uřízl pěknou ostudu. Opil se totiž v baru tak, že musel být vyveden ochrankou. Dle kamerových záznamů a očitých svědků za tím měl stát spor o kulečníkový stůl. 

Příznivci seriálu si na jeho další řadu budou muset ještě nějaký ten měsíc počkat. Televize HBO před několika dny potvrdila, že osmá a poslední série budou mít premiéru až v roce 2019.

Zdroje: HBO, Mailonline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Júwn | 10.01.2018 06:29
Zatial pozorujem zmenu k horsiemu len na FS. Nove clanky, aj tie s nebulvarnym nametom, maju vsetky divnu strukturu, s textom nezmyselne kuskovanym div ze nie po vetach. Zvlastny posun webu, snad nepostihne aj ten filmovy.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu