Knightfall: Představitel Landryho odhalil krvavý závěr sezóny

Knightfall: Představitel Landryho odhalil krvavý závěr sezóny | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Fanoušci seriálu Knightfall (Soumrak templářů) se brzy dočkají velkolepé bitvy. Představitel Landryho prozradil detaily.
Přestože mu recenzenti příliš nevěří, našel si nový seriál Soumrak templářů produkovaný Jeremy Rennerem v Česku celou řadu příznivců. Ti se v samém závěru seriálu dočkají velkolepé bitvy. Informaci prozradil sám představitel sira Landryho Tom Cullen.
 
"V 10. epizodě bude bojová scéna s více než 400 muži na bojišti, která se točila 2 a půl týdne. Nejbrilantnější na tom ale je, že daná scéna není jen o bojujících mužích. Při každém seknutí meče se přikrčíte na okraj sedadla v naději, že daná osoba zemře, nebo naopak přežije," nechal se slyšet herec. 
 
Ten se zapsal do povědomí veřejnosti především díky seriálu Panství Downton. Co se ovšem rolí týká, je Tom nejpyšnější rozhodně na tu v Soumraku templářů. 
 
"V době, kdy mi nabídli roli v seriálu Soumrak templářů, jsem četl spoustu scénářů a byl jsem frustrovaný, protože mě nic doopravdy nevzrušovalo. A pak přede mnou přistál tento scénář, do kterého jsem se okamžitě zamiloval. Moje postava byla velmi složitá, plná protikladů. Landry je věrný svým bratrům, přesto jim lže. Má vztah se ženou, ale je to mnich. Je světský, ale přitom zbožný," libuje si. 
 
Děj je zasazený do první dekády 14. století a seznamuje nás blíže s tajuplným řádem rytířských mnichů, který má moc, bohatství a zná mnohá špinavá církevní tajemství. Je tak trnem v oku papeži a francouzskému králi, což vede až k hromadnému zatýkání templářů v pátek 13. října 1307. Odtud je také odvozena pověra pátku třináctého. Seriál se soustředí na život řádových bratří, otázky věrnosti a víry, rozčarování z neúspěchů ve Svaté zemi a hledání Svatého grálu.
 
Hlavním hrdinou je sir Landry, veterán křižáckých válek, který se stává vůdcem Templářů a hlavním pátračem po Svatém grálu. 
 
Zdroje: Fansided.com, History
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu