Příběh služebnice: Z prvních fotek 2. řady mrazí

Příběh služebnice: Z prvních fotek 2. řady mrazí | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Druhý výlet do Gileádu se nám poprvé ukazuje, byť jen v obrázkové podobě.

Jeden z největších televizních hitů loňského roku Příběh služebnice se už několik dní pyšní velice dobrým výsledkem na prestižních Zlatých glóbech, kde si pro sebe ukořistil cenu za nejlepší seriálové drama. V kategorii Nejlepší ženský herecký výkon navíc zabodovala také představitelka hlavní role Elizabeth Moss. Skvělé vzpomínky na zážitek z první řady je ale třeba pomalu setřást a přesunout pozornost na tu druhou, která se na nás na streamovací službě Hulu vyřítí už tento duben.

Z chystaného pokračování jsme prozatím neměli možnost vidět nic kromě šestnáctisekundového teaseru ku příležitosti zahájení produkce. To se ale konečně mění. Ačkoliv nic opravdu bombastického, do čeho by mohli fanoušci plně zabořit zuby, pod tímto článkem nenajdete, máme pro vás aspoň vůbec první trio fotografií, které nám poskytl deník Entertainment Weekly a spolu s nimi i vyjádření od hlavního muže v zákulisí showrunnera Bruce Millera.

Ten prozradil, že z druhé řady měl už před počátkem produkce strach. Už tak bylo těžké pokračovat bez předem napsané předlohy, o kterou se mohl opírat pouze v řadě první, a když k tomu přičtete obrovskou popularitu jedničky, není těžké si představit, pod jakým musel být Miller tlakem. Podle jeho vlastních slov ale v jistém bodě musel přestat neustále pochybovat, zda je možné se originálu vyrovnat, hodit tyto starosti za hlavu a radši se plně soustředit na to, aby odvyprávěl co možná nejlepší příběh, jaký svede.

Alespoň s tím mu mohla pomoci autorka původní předlohy Margaret Atwood, se kterou prý začal na pokračování pracovat už během natáčení jedničky. Nyní už tedy můžeme jen doufat, že se oběma podařilo na původní sérii navázat co nejdůstojnějším způsobem a čekat, kdy se konečně vyloupne nějaký ten trailer.

Adaptace klasického románu spisovatelky Margaret Atwood Příběh služebnice vypráví o životě v dystopickém Gileádu, totalitní společnosti na půdě někdejších Spojených států. Republika Gileád, která se potýká s ekologickými katastrofami a ztrátou lidské plodnosti, je ovládána zvráceným fundamentalistickým režimem, který militantně volá po "návratu k tradičním hodnotám". Jako jedna z mála žen, které jsou ještě plodné, je Offred služebnicí v rodině Velitele. Ženy z této kasty jsou nuceny k sexuálnímu otroctví v rámci posledního zoufalého pokusu znovu zalidnit svět. V této děsivé společnosti musí Offred obezřetně manévrovat mezi Veliteli, jejich krutými Manželkami, hospodyněmi Martami i ostatními Služebnicemi – z nichž všech kdokoli může být špiónem Gileádu – a to s jediným cílem: přežít a najít dceru, která jí byla odebrána.

                                           Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu