Riverdale: Nový trailer odhaluje vzrůstající rivalitu hlavních postav

Riverdale: Nový trailer odhaluje vzrůstající rivalitu hlavních postav | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Podívejte se na nový trailer odhalující zápletky z druhé poloviny druhé série, která si odbude premiéru již 18.1.

Druhá polovina druhé sezóny Riverdale odstartuje již zítra, tedy ve čtvrtek 18.1., a tak je pravý čas se nechat nalákat plnohodnotným trailerem, který ukazuje, že ani po zničení Černé kukly nebude v Riverdale panovat klid. Celkem bude mít druhá řada 22 epizod, z nichž devět si na podzim již odbylo premiéru.

Uveřejněný trailer nenadchne, ale ani neurazí. Takový riverdalovský průměr, u kterého mě zaujaly některé scény, jenom ta hudební složka mohla být vybrána lépe. Každopádně trailer láká hlavně na protagonistu Archieho (K.J. Apa) a jeho akcelerující rivalitu vůči Hiramu Lodgeovi (Mark Consuelos), jejichž wrestlerovského souboje bychom se měli dočkat v přespříští epizodě Chapter Twenty-Four: The Wrestler. Jen na okamžik se v traileru objevila nová postava dlouho ztraceného Bettina bratra Chica v podání hostujícího Harta Dentona (Lethal Weapon TV Series), jehož příběh tvůrci palčivě tají. Těžko říct, jestli se zbytek série ponese v optimističtějším duchu než předešlých devět dílů, které byly mnohem temnější a násilnější než v předchozí řadě.

Oficiální synopse desátého dílu zní: „Napětí houstne poté, co dojde na spojení škol Riverdale High se Southside High. Jughead (Cole Sprouse) musí vyřešit konflikt mezi Hady a svými přáteli. Veronica (Camila Mendes) se ujišťuje, zdali s ní rodiče Hiram a Hermione (Marisol Nichols) stále počítají ohledně obchodních plánů SoDale. Archie se dostává do konfliktu, když je požádán o získání informací o Hiramově podezřelých obchodních plánech a Betty (Lili Reihnart) se vydává hledat svého dlouho ztraceného bratra Chica.“

Kromě traileru se můžete v galerii podívat na uveřejněné promo fotografie a screeny z traileru.

Zdroje: TVLine, Screenrant 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu