The Continental: Jedná se o obsazení známé postavy

The Continental: Jedná se o obsazení známé postavy | Fandíme seriálům
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Kromě hlavní hvězdy by se v seriálu The Continental mohla ukázat i další postava z filmu. Šéf samotného hotelu!

Nedávno jsme vás informovali o seriálu The Continental, který chystá stanice Starz a který se bude odehrávat ve světě Johna Wicka. Continental je název neutrálního hotelu pro nájemné zabijáky, jehož pobočky můžeme najít po celém světě. Ve filmu jsme se do něj mohli s hlavní postavou podívat v prvním i ve druhém díle. Ten seriálový bude zasazený do Los Angeles.

Již dříve se objevily zprávy o tom, že by se v seriálu mohl ukázat samotný John Wick v podání Keanu Reevese, který je zároveň producentem. Nyní prezident programování stanice Carmi Zlotnick odhalil, že se může ukázat i další postava z filmu. Tou je postava Winstona, manažera hotelu, kterého ve filmu představuje Ian McShane.

Zlotnick doslova řekl: „Momentálně jednáme o tom, aby se Ian McShane objevil v seriálu. Dobrá zpráva je, že známe jeho rozvrh, jelikož účinkuje v jiné naší show s názvem American Gods.“ Kromě Reevese bychom se tak mohli dočkat další známé tváře. Zlotnick také poskytl letmou informaci o hlavní postavě seriálu. „Na začátku z něj ještě nebude nájemný zabiják. Nechci moc prozrazovat, ale bude to někdo, kdo bude ve světě Continentalu úplný nováček.“

Dozvěděli jsme se také, že epizody by měly být zhruba hodinu dlouhé a budou se odehrávat přibližně ve stejné časové rovině jako filmy. Zatím však nevíme, kdy bychom mohli seriál očekávat. Pravděpodobně však začátkem příštího roku.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

John Wick 3

17.05.2019 | USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu