Jessica Jones: 2. řada se blíží a s ní první veřejný snímek

Jessica Jones: 2. řada se blíží a s ní první veřejný snímek | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Jen něco přes měsíc nás dělí od uvedení 2. řady Jessici Jones. Magazín Empire si ulovil novou fotku a navíc přinesl pár řádků o charakteru postavy v nadcházejícím příběhu.

Kromě avizované fotografie (přiložené v galerii) se pro magazín Empire rozpovídala showrunnerka druhé série Melissa Rosenberg. Popsala, že psychický vývoj a vnitřní pochody hrdinky, jako je Jessica, jsou věčně aktuální témata.

„Pořád kopeme hlouběji do Jessicina charakteru a v této řadě odkrýváme ještě víc vrstev. Odhalujeme víc o událostech, které vyformovaly její život v současnosti,“ řekla, čímž v podstatě jen přeformulovala dosud známou synopsi. Její podrobnosti bublají dále pod pokličkou, a to málo, co se proslýchá navíc, je jen to, že kromě hledání sebe sama se ve své roli z první řady opět nalezne David Tennant.

Jinak fotografie zachycuje Jessicu Jones (Krysten Ritter) v nespecifikované situaci. Podpírá, nadzvedává nebo snad odstraňuje neznámou konstrukci ležící na silnici. Filmový magazín plánuje koncem příštího měsíce v tištěné podobě publikovat ještě vícero obrázků, které možná odhalí víc. To však bude k vypuštění seriálu stejně zůstávat jen pár dní.

Soukromá detektivka z New Yorku Jessica Jones začíná dávat svůj život opět dohromady poté, co zabila svého mučitele Kilgravea. Nyní je městem známá jako zabiják se superschopnostmi a nový případ ji přivede na cestu, na které je konfrontována svou minulostí a musí přijít na to, kdo opravdu je a proč.

Zdroje: Empire

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu