Jessica Jones: Zatčená alkoholička na nových fotkách

Jessica Jones: Zatčená alkoholička na nových fotkách | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nenapravitelná alkoholička skončí opět zabásnutá. Prohlédněte si nové fotky Jessicy Jones.

Už jen měsíc a pár dní nám zbývá do návratu Jessicy Jones, jejíž 2. sérii uvidíme 8. března na Netflixu. Zatímco první série byla temné psychologické drama, ta druhá se zaměří více na samotnou Jessicu (Krysten Ritter), její minulost a to, odkud vlastně pochází její schopnosti. Netflix nyní zveřejnil několik fotek, na kterých můžeme kromě (opět) zatčené Jessicy vidět např. její přítelkyni Trishu Walker (Rachael Taylor) či Malcolma (Eka Darville).

Není úplně překvapením, že se o Jessicu zajímá policie. Nálada v New Yorku se začíná otáčet proti samozvaným ochráncům. Vzhledem k časové lince MCU se nejspíš seriály blíží k době, kdy bude schválená Sokovijská dohoda o kontrole superhrdinů. Do toho všeho se Jessica bude snažit zjistit více o tajné společnosti IGH, která má nejspíš na svědomí její superschopnosti.

Na fotkách zaujme také zmiňovaná Trish Walker, Jessicy přítelkyně a adoptivní sestra. Ta se v komiksech stane superhrdinkou Hellcat, která sama začne potírat zločin. Tyto netflixovské seriály nám sice nabízí podívanou více při zemi a realističtější oproti komiksům, ovšem vývoj této postavy bude určitě taky patřit k těm zajímavějším. 

„Soukromá detektivka z New Yorku Jessica Jones (Krysten Ritter) začíná dávat svůj život opět dohromady poté, co zabila svého mučitele Kilgravea. Nyní je městem známá jako zabiják se superschopnostmi a nový případ ji přivede na cestu, na které je konfrontována se svojí minulostí a musí přijít na to, kdo opravdu je a proč. Kromě ústřední hrdinky se ve svých rolích vrátí David Tennant, Eka Darville, Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss a Will Traval. Všechny díly uvidíme na Netflixu 8. března 2018.“

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu