Altered Carbon: Druhá řada nejspíš bez Joela Kinnamana

Altered Carbon: Druhá řada nejspíš bez Joela Kinnamana | Fandíme seriálům
Jestli dojde na 2. řadu seriálu Altered Carbon, hlavní hrdina si bude muset najít jinou tělesnou schránku. 

Pokud vás hodně zaujal nový sci-fi seriál od Netflixu s názvem Altered Carbon tak jako mě, určitě vás bude zajímat jeho budoucnost. Druhá řada v tuto chvíli ohlášená není a pokud na ni dojde, tak Joela Kinnamana, představitele Takeshiho Kovacse z 24. století, v ní nejspíš s velkou pravděpodobností neuvidíme. Herec totiž z netlflixovské platformy přesídlí na Amazon, kde se chystá seriál podle celovečerního snímku Hanna z roku 2011, který natočil Joe Wright.   

Knižní pokračování Carbonu se jmenuje Broken AngelsWoken Furies, které se odehrávají na zcela jiných planetách úplně jiného světa. Showrunnerka Laeta Kalogridis si však není jistá, zda se druhá sezóna bude Zlomenými anděly inspirovat, protože v ní probíhá obrovská mezihvězdná válka, takže druhá řada by byla finančně dražší než ta předchozí. Ta přitom také nebyla zrovna levná. Jestli dostane zelenou, měl by se příběh odvíjet jiným směrem.

Jelikož se děj odehrává ve vzdálené budoucnosti, v níž je lidské vědomí digitalizováno a vkládáno do jiných těl neboli „pouzder", jak je označují v seriálu, tak novou podobu hlavního hrdiny na sebe může vzít kdokoliv. Kdo by se v druhé sérii mohl vrátit, je Will Yun Lee, původní Takeshi Kovacs, jehož diváci vídali v podobě flashbacků. Přáli byste si druhou řadu a chtěli byste, aby se v ní opět Kinnaman objevil? Nebo byste dali přednost nějakému jinému herci?

Zdroje: THR, TV Guide, Indiewire

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu