Seriálové úvodní titulky, které prostě nelze přeskočit

Seriálové úvodní titulky, které prostě nelze přeskočit | Fandíme seriálům
Není výjimkou, naopak se stává standardem, že chce seriál zaujmout zpracováním úvodních titulků. Pro ilustraci jsme pár povedených vybrali. Trefili jsme některé, které jste si také zamilovali?  
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7

POJĎME SE PROJÍT

Mladý papež (The Young Pope). U tohoto seriálu je pecka i zpomalený pochod kolem uměleckých děl. Jude Law se s povýšeným výrazem nese dlouhou chodbou a kromě obrazů míjí se scénou kontrastující neonové nápisy jmen. Převrácení sochy papeže meteoritem pak završí vše. S vygradovaným songem je mladý papež prostě rocková hvězda. Zajímavostí jinak je, že malby visící na stěně zobrazují chronologicky největší události historie katolické církve. I proto na konci satiricky dopadne “kometa“.

Pan Mercedes. Nejen papež si může dovolit pochodovat. Detektiv Bill Hodges pochoduje v titulcích kolem domu každé ráno. Titulkové scény se v epizodách drobně odlišují a je zábava je sledovat. Uvidíte plný dřez, prázdný dřez, ranní hygienu nebo krmení želvy. A to jsou věci, které si nenechá fanoušek ujít. Stejně tak je to s Dextrem, vzpomínáte? Holení jak z reklamy na žiletky, příprava snídaně s využitím všeho zoomu, co kamery poskytly nebo zavazování tkaniček. Co dodat. Guilty pleasure.

Top Gear. Doslovným důkazem pro výše popsané, že v úvodních titulcích někdo něco dělá, je nejslavnější motoristický pořad všech dob. Jeremy Clarkson nikdy nezapomněl říci nejdůležitější střípky dění, kterého se v nadcházejícím díle diváci dočkají. A jako vždy jsou to perly. Někdo hodně iniciativní z toho dokonce sestříhal kompilaci a my mu za to děkujeme:

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz

Komentáře 3

fimi. | 11.02.2018 19:08
mně se líbí znělka Godless...ta je také pěkná
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu