Seriálové úvodní titulky, které prostě nelze přeskočit

Seriálové úvodní titulky, které prostě nelze přeskočit | Fandíme seriálům
Není výjimkou, naopak se stává standardem, že chce seriál zaujmout zpracováním úvodních titulků. Pro ilustraci jsme pár povedených vybrali. Trefili jsme některé, které jste si také zamilovali?  
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7

DALŠÍ NÁVRHY?

Ne, nezapomněl jsem na něco, co si moderní seriálový fanda pozpěvuje i ze spánku. Ze všech vzpomenutých úvodů jde o ten nejdelší a mnoho z vás ho při sledování nových epizod jistě nechá doznít do posledního tónu, není to tak?

Hra o trůny (Game of Thrones)

No a teď jste na řadě vy, máte také své favority? Které z vašich oblíbených seriálů jsme neomluvitelně zapomněli zmínit? Máte snad svůj osobní žebříček nejlepších úvodních scén? Anebo u seriálu rovnou jdete k tomu podstatnému a neztrácíte čas? Podělte se s námi v komentářích, rádi se přiučíme a hlavně se necháme inspirovat. Mimo samotnou stopu videa se vždy naskytne příležitost poznat aspoň nějakou chytlavou píseň.

Hudba i obraz jsou koneckonců jádrem i tak banálních věcí jako minutový začátek epizod seriálů. Stávají se tím, čím lze celou tu věc poznat, odlišit, nebo naopak vzájemně propojit. Některé z otevíracích titulků za dobu vysílání toho kterého seriálu vzbuzují očekávání, jiné nostalgii zapomenutých let a některé otrávené protočení panenek.

Nicméně, studia si to uvědomují, a tak se seriály stávají mnohem stylovější i v místech, kde si to před lety prostě jen potřebovali nějak odbýt. Doufáme, že kromě nápaditých seriálů s bohatým a propracovaným dějem se můžeme těšit i na jejich chytlavé úvody, využívající všechny atrakce, které doba nabízí.

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz

Komentáře 3

fimi. | 11.02.2018 19:08
mně se líbí znělka Godless...ta je také pěkná
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu