Metropolis: Druhý domov Supermana dostane vlastní seriál

Metropolis: Druhý domov Supermana dostane vlastní seriál | Fandíme seriálům
Jak vypadalo Město zítřka před příchodem Supermana? To uvidíme v novém seriálu od DC.

Letos v březnu dorazí seriál Krypton, který se zaměří na domovskou planetu Supermana ještě před tím, než se narodil. DC však na seriálovém poli nezahálí a nyní byl oznámen další seriál, kde bude hlavní roli hrát domov Muže z oceli. Seriál Metropolis se bude odehrávat ve městě, ve kterém se Clark Kent po vydání se do světa od svých rodičů usadí a začne v něm pracovat. Přesněji řečeno bude děj zasazený do doby před jeho příchodem, kdy ještě město svou přítomností nijak neovlivnil.

Metropolis by se měl zaměřit v hlavích rolích na Lois Lane a Lexe Luthora. Seriál bude určitým způsobem kontrastovat Gotham od studia FOX, jelikož Metropolis je známo jako „Město zítřka“, kde má své místo pokročilá věda a technika.  I když žádné další novinky známé nejsou, vzhledem k brzkému datu natáčení můžeme různé castingové zprávy očekávat brzy.

Seriál by se podle serveru Omega Underground měl natáčet v New Yorku od letošního června do prosince. Kromě toho také víme, že Metropolis uvidíme na nové streamovací platformě pro DC seriály po boku např. Titans či Young Justice. Zatím nevíme, zda budou všechny díly vydány najednou, jako to dělá např. Netflix, či půjde klasickou týdenní cestou ostatních DC seriálů. V první variantě bychom mohli seriál čekat příští rok, v té druhé pak již letos na podzim.

Zdroj: Omega Underground

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu