9 skvostných britských sitcomů zasluhujících pokračování

9 skvostných britských sitcomů zasluhujících pokračování | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Typický jak italské spaghetti westerny, argentinské telenovely, japonské anime a německé krimiseriály – britský sitcom. Které z těch, co zatáhly oponu, bychom rádi viděli zpět?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9

5. Černá zmije (Black Adder)

Rowan Atkinson je samostatnou kapitolou. Jeho beanovský výraz však nezdobí jen tvář prostoduchého chlapíka, ale i tvář výřečnou, patřící věčně intrikujícímu muži, jenž si říká Černé zmije. V sériích jsou předestřeny různá historická období, do kterých je zasazen děj. Černá zmije je postupně princem na dvoře Richarda IV, vtíravým poddaným královny Alžběty v 16. století, sluhou prince o sto roků později nebo kapitánem britské armády za první světové války.

Vždy jde však o zrádnou a lstivou postavu toužící po penězích a moci. K pomoci mu je hloupý Baldrick (Tony Robinson) a Percy (Tim McInnerny). Kromě toho se v seriálu objevili i Hugh Laurie a Stephen Fry. Byl to ale Tony Robinson, který první přinesl zprávy o (ne)pokračování série. Prý se na toto téma čas od času mluví, mince však nepadá ani na jednu, ani na druhou stranu. Řekl, že kdyby se to někdy nějak semlelo, bylo by to již něco podstatně odlišného.

Atkinson minulý rok přiživil zájem o Černou zmiji zmínkou, že jedna série zůstala nerealizována. Měla se odehrávat v Rusku roku 1917. Černá zmije s Baldrickem by sloužili carovi a hlavní událostí by byla revoluce. Rik Mayall, jenž se objevoval v seriálu i v minulosti, měl hrát Rasputina.

Známý komik jakékoliv plánování Černé zmije v budoucnu považuje za znervózňující a sám v tomto směru nemá zájem. Kladněji se vyjádřil jen směrem k Mr. Beanovi.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Lukkin | 26.02.2018 17:33
Škoda že 3 a 4 řada partičky IT není s dabingem.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu