The Innocents: Guy Pearce nově v young adult seriálu

The Innocents: Guy Pearce nově v young adult seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
 Young adult jedou dál a cestou nabrali hereckou hvězdu.

Většina young adult sérií už dávno skončila, to však neznamená, že by jim byl nadobro konec. Ovšem mainstremový divák chodící párkrát ročně do kina si toho jen tak nevšimne. Po ukončení Harryho Pottera nakonec odzvonilo i Hunger Games, Twilightu a nově například i sérii Labyrint. Tento mladými lidmi oblíbený subžánr sice už v kinech najdete jen minimálně, to však ničemu nevadí. Jeho tvůrci ho totiž přesunuli přímo pod váš nos na malé obrazovky. Příkladem může být třeba série Divergence, která bude pokračovat jako seriál příští rok nebo další připravovaný projekt The Innocents (Nevinní).

Seriál popisuje milostné dospívání zamilované dvojce, která jednoho dne uteče od svých nemilujících rodičů, aby mohla být konečně spolu. Bohužel hrdličky na cestě do neznáma zjistí, že si s sebou nesou nadpřirozený dar, který o sobě jednoho dne dá vědět a bude zkoušet jejch lásku. V hlavních rolích uvidíme zatím neznámou Sorchu Groundsell (Iona) a Percelle Ascota (Wizards vs. Aliens), ke kterým se naštěstí přidá hvězda, kterou už jste určitě uhádli. Guy Pearce je naštěstí spíš než velká hvězda hlavně dobrý herec, což nám předvedl hlavně ve skvělém Mementu nebo Králově řeči. Ale většina z vás si ho stejně bude pamatovat jako záporáka z třetího Iron mana.

Seriálu bychom se měli dočkat už tento rok na Netflixu a o jeho režii se postaral Simon Duric, který se zatím u svých projektů staral jen o výtvarné řešení a Hania Elkington, pro kterou to bude začátečnická zkušenost. Snad to bude stát za to. 

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

nedvva | 24.02.2018 11:33
Nebo spíš detektiva z L. A. - Přísně tajné
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu