Star Wars Povstalci: Bitva o Chrám Jediů se blíží

Star Wars Povstalci: Bitva o Chrám Jediů se blíží | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Seriál pomalu směřuje ke svému konci. Co nás čeká v příštích dvou epizodách a kdo se může objevit?

Pokud jste četli náš minulý článek k seriálu Star Wars: Povstalci, víte, že jsme předvídali smrt našeho oblíbeného Jedie Kanana Jarruse (Freddie Prinze Jr.). A pokud jste viděli zatím poslední epizody Jedi Night a DUME, víte, že se tak skutečně stalo. Kanan Jarrus, původním jménem Caleb Dume, nás jednou provždy opustil, nicméně všichni se určitě shodnou na tom, že jeho odchod byl skutečně velkolepý. Kanan se obětoval, aby zachránil své přátele před jistou smrtí a nám nezbývá než smeknout před Davem Filonim a jeho týmem, neboť se jim z celkem očekávané tragédie podařilo vytěžit naprosté maximum.

Ve druhé epizodě se pak posádka lodi Ghost snažila vyrovnat se ztrátou Kanana a rozhodnout se, co bude dál. Příběh této epizody byl velice dobře zpracovaný, jelikož každá ústřední postava si procházela něčím jiným. Pro Heru (Vanessa Marshall) bylo nejtěžší vyrovnat se s Kananovým odchodem vzhledem k tomu, jaký vztah spolu oba dva měli. Sabine (Tiya Sircar) a Zeb (Steve Blum) se snažili prozkoumat, jaké následky přinesla záchrana Hery, přičemž zjistili, že Impérium je momentálně zranitelné. No a Ezra (Taylor Gray)? Ten se znovu setkal s tajemnými vlky, kteří mu konečně řekli, co po něm chtějí, aby udělal. Vydal se do okupovaného Chrámu Jediů. A právě tam se v následujících dvou epizodách naši hrdinové vydají. Co je tam ale čeká? Zde jsou synopse k následujícím epizodám:

Synopse k epizodě Wolves and a Door:

„Ezra a posádka lodi Ghost se vydávají do Chrámu Jediů a zjišťují, že Impérium pro něj má své plány.“

Synopse k epizodě A World Between Worlds:

„Mezitím, co se další povstalci připojují k boji proti Impériu před Chrámem Jediů, Ezra se dostává dovnitř a rozkrývá šokující odhalení.“

Jak tedy vidíte, naši hrdinové (nebo alespoň Ezra) se znovu dostanou do Chrámu Jediů a odehraje se zde zřejmě velká bitva. To ale samozřejmě není všechno, co tyto dvě epizody nabídnou. Kromě bitev mezi Povstalci a Impériem se bude děj soustředit i na nová poznání v oblasti Síly, přirozeně v Ezrově části příběhu. Co všechno se Ezra může dozvědět a na koho může narazit? Následující informace, které zde zmíním, vycházejí z traileru na poslední epizody, který byl vydán před měsícem, takže pokud jste ho neviděli nebo nechcete vědět, co všechno (nebo koho všeho) můžeme v nových dvou epizodách vidět, zvažte, zda chcete číst dál.

Jak jsem tedy říkal, pokud jste viděli zmíněný trailer na poslední epizody a dívali jste se pozorně, mohli jste si všimnout, že se na malbách v Chrámu Jediů objevují Otec, Bratr a Sestra, záhadné bytosti, které se objevily v několika epizodách seriálu Klonové války. Tyto bytosti byly mimořádně nadané v užívání Síly a i když už nejsou mezi námi, nějakým způsobem silně zasáhnou do děje nových epizod. A to není všechno. Jistě si pamatujete, že byl v traileru viděn i samotný císař Palpatine, (Ian McDiarmid) a právě on by se měl také objevit v následujících dvou epizodách!

Nabízí se tak dvě otázky - jak se císař Palpatine v seriálu objeví a co se stane s Ezrou, pokud se s ním opravdu střetne? Osobně si myslím, že Palpatine nebude na příslušném místě doopravdy a bude se pouze jednat o jakousi promítanou iluzi, kterou Palpatine použil v již zmíněném seriálu Klonové války, kde bojoval/nebojoval s mistrem Yodou. Pokud se tedy Palpatine opravdu zjeví v podobě této iluze, má Ezra celkem šanci, že by se z toho mohl dostat živý. Na druhou stranu, nebyla by ale přeci jenom trochu škoda, kdyby Ezrova cesta nebyla završena právě soubojem s největším nepřítelem galaxie? Těžko říct, jak tohle celé dopadne. Už teď je ale jisté, že se bude na co dívat.

Epizody Wolves and a Door a A World Between Worlds startují v úterý v ranních hodinách našeho času. Na závěr se můžete podívat na dvě promo videa k novým epizodám a také na obrázky dole v galerii. Těšíte se?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu