Ztraceni ve vesmíru: Nová verze sci-fi klasiky odhalila první teaser

Ztraceni ve vesmíru: Nová verze sci-fi klasiky odhalila první teaser | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 24 obrázků
Díky první ukázce konečně známe i datum uvedení všech epizod Ztraceni ve vesmíru na streamovací službě Netflix.

O remaku sci-fi série z 60. let Ztraceni ve vesmíru jsme vás informovali již v dřívějším článku, kde se můžete dozvědět i kompletní obsazení tohoto chystaného sci-fi rebootu. Ovšem až nyní nám první teaser odhalil i datum premiéry. Ta se uskuteční 13.4., a jak je u Netflixu zvykem, všech deset hodinových epizod bude uveřejněno najednou.

Stejně jako původní seriál ze stanice CBS se bude i nová verze točit kolem rodinky Robinsonových, která je nucena se v době krize spojit a přežít v nepřátelském mimozemském prostředí. První oznamovací upoutávka neodhaluje žádné zajímavé scény, jen nám představuje podobu hlavních postav, které nastupují na kosmickou loď za vysvětlovacího voiceoveru Molly Parker (Goliath, Domez z karet), která si zde zahraje nebojácnou inženýrku Maureen Robinson.

Děj seriálu bude zasazen do budoucnosti roku 2049 a záchvěv optimismu alespoň ve mně vyvolává především jméno režiséra. Neil Marshall totiž stojí za skvělými epizodami Hry o trůny s názvem Strážci na zdi a Oheň a voda. Podílel se na seriálech Hannibal, Black Sails nebo Westworld a na podzim do kin udeří jeho nová verze HellboyeDavidem Harbourem v hlavní roli. Soudě dle jeho předchozích projektů mě i prozatím zvláštní látka Lost In Space láká ke zhlédnutí.

Naštěstí Netflix zveřejnil pro fanoušky i několik promo fotografií, díky kterým si můžete udělat ucelenější představu o nové verzi Ztracených ve vesmíru, než z pouhé přiložené ukázky. V galerii krom prvních oficiálních obrázků najdete i kompletní screeny z traileru.

Zdroje: TVLine, Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu