Devs: Mistr sci-fi přibližuje nový technologický seriál

Devs: Mistr sci-fi přibližuje nový technologický seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Autor projektu Alex Garland prolomil mlčení o novém seriálu a odhaluje název, zasazení příběhu a hlavně – o čem bude?  

Mlžení dlouho nevydrželo. Před týdnem se Alex Garland (Ex Machina, Anihilace) odmítl dělit o podrobnosti a teď žvaní jedna radost. Když vezmeme v potaz fakt, že chce tento talentovaný chlapík do půl roku točit, je jasné, že je načase udělat trochu rozruch.

Jedna ze stěžejních informací je název osmidílného vědecko-fantastického seriálu. Stručné slůvko Devs charakterizoval jako zkráceninu slova Developers (Vývojáři). Pro všechny diváky dál shrnul i věci, kterými se bude zaobírat: „Je to o konkrétním aspektu dnešní technologie, tedy o práci s opravdu velkými daty, o obrovské síle (výkonu) zpracovávání a o tom, co se může stát, když dáte tyto dvě věci k sobě. Jde o technický příběh zasazený do San Francisca.“

I když prozatím seriál existuje jen v papírové rovině, Garland připustil i možnost pokračování. Jde sice o samostatně stojící příběh, ale způsobů, jak pokračovat, je prý dost. Pokud s Devs přijde úspěch a potřebná vůle, nevidí překážky, proč to nepotáhnout dál. Aktuálně je na stole otázka obsazení, lokací a všeho potřebného k zahájení produkce.

V galerii si kromě portrétů spisovatele transformovaného až ve vyhledávaného režiséra můžete prohlédnout i milníky v jeho tvorbě prostřednictvím plakátů k největším filmům, ve kterých měl dosud prsty.

Zdroje: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu