Barry: Bill Hader coby nájemný vrah toužící po herecké kariéře

Barry: Bill Hader coby nájemný vrah toužící po herecké kariéře | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
Podívejte se na plnohodnotný trailer, který bravurně navnazuje na novou originální sérii

Nová černohumorná série od HBO bude vyprávět o nájemném vrahovi Barrym (Bill Hader), jehož aktuální práce ho zavede až na hodinu amatérského herectví. Ta, jak už trailer napovídá, mu zcela změní život a dostává se do situace, kdy si musí vybrat mezi kariérou asasína a splněním svého zbrusu nového hereckého snu. Protože jak ho jeho parťák Fuches, který mu domlouvá kšefty, v podání Stephena Roota (Maléry pana Šikuly, Uteč) nabádá: „Ty jsi vrah, Barry. Herectví tě dostává do přímého konfliktu, když jsi anonymní zabiják.“

První díl z celkových osmi si odbude premiéru 25.3. a bude mít klasickou komediální stopáž třiceti minut. Seriál se bude snažit balancovat mezi černohumorným podáním a čirým dramatem. Z traileru tento balanc působí poněkud zvláštně, ale na druhou stranu má plnohodnotná ukázka říz a několik povedených gagů, které zakryjí i nevyvážené tempo. Bill Hader (Vykolejená, Saturday Night Live) navíc alespoň z traileru působí, že si svou hlavní roli patřičně užívá a už kvůli němu bych dal seriálu šanci.

Dále se v seriálu objeví inspirující kantor herectví Gene Cousineau v podání Henryho Winklera (Klik: Život na dálkové ovládání, Profesor v ringu), Sarah Goldberg (Temný rytíř povstal) jako začínající herečka Sally, který Barryho učaruje a pro fanoušky Gothamu známý Anthony Carrigan alias Victor Zsazs, který v Barrym ztvární gangstera Noho Hanka. Zbytek obsazení tvoří: Glenn Flesher (Suburbicon, Jasmíniny slzy), Paula Newsome (Malá Miss Sunshine), Sarah Danielle Goldberg (Jurský park 3, Training Day) a John Pirruccello (Inkarnace, Tajemství jejich očí).

Z pozice výkonného producenta na projekt dohlíží Alec Berg (Larry, kroť se, Seinfield). Kameramanem zatím pouze první epizody bude dlouholetý parťák Jamese Franca a Setha Rogena Brandon Trost (Interview, Apokalypsa v Hollywoodu, The Disaster Artist).

V galerii si krom screenů z traileru můžete prohlédnout oficiální plakáty a promo fotografie k tomuto očekávanému komediálnímu titulu.

Zdroje: Slashfilm, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu