Mizerové: Gabrielle Union přibere parťačku ze Sin City

Mizerové: Gabrielle Union přibere parťačku ze Sin City | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Do obsazení televizních Mizerů přibude slavná sexy kočka Jessica Alba. Známe podrobnosti o její postavě.

Pilotní epizoda televizního spin-offu Mizerů pokračuje svižným tempem kupředu. Zrežíruje ji Anton Cropper a nejnověji bylo oznámeno, že v ní zazáří Jessica Alba jakožto Nancy McKenna, parťačka Syd Burnett, kterou si z Mizerů 2 zopakuje Gabrielle Union. Albu jsme si zvykli vídat na filmovém plátně, ale v době jejích počátků jsme ji mohli potkat na malé obrazovce například v Černém andělovi

Společně s oznámením herečky jsme se také dozvěděli bližší informace o její roli. Jako tvrdě pracující matka vychovává s manželem dvě děti v předškolním věku. Nancy má za sebou vojenskou službu. Po střední škole vstoupila do armády a byla nasazena v boji v Iráku a Afghánistánu. Díky závazkům v rodině se potom rozhodla pro klidnější a stabilnější životní styl, což se vůbec neslučuje se životem její nové kolegyně, která jej vede bezohledně a bezstarostně, což jí bude Nancy trochu závidět. 

Hádám tedy, že v nátuře postav se seriál od filmů příliš nevzdálí. Možná to bude podobná podívaná, jen se zrcadlovým odrazem. Ve videu si můžete pustit trailer na Černého anděla a v galerii z něj najdete několik fotek.

Seriál bude sledovat Syd po tom, co opustí protidrogové oddělení a nastoupí jako detektiv u policie v Los Angeles. Její partnerkou je Nancy, pracující matka, která tak trochu závidí Syd její svobodu. Život vedou odlišně, mají k němu rozdílné přístupy, ale obě jsou jedničky svého oboru.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu