Tvůrkyně Chirurgů uvede už za týden nový seriál

Tvůrkyně Chirurgů uvede už za týden nový seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Fanoušci veleúspěšného seriálu Chirurgové mají důvod k radosti. Jeho hlavní tvůrkyně Shonda Rhimes chystá ambiciózní projekt.

Jméno Shonda Rhimes je v seriálovém businessu synonymem úspěchu a prestiže. Jedna z nejoslavovanějších producentek a scenáristek současnosti přinesla svým fanouškům hořkosladké osudy elitních doktorů ze Seattlu (Grey´s Anatomy), pohled do zákulisí ambiciózní politické smetánky ve Washingtonu (Skandál) nebo unikátní náhled do systému, ve kterém právo a spravedlnost nejsou vždycky to samé (How to get away with murder).

Nicméně nejlepším důkazem jejích kvalit je nedávno podepsaná dohoda s Netflixem, který si částkou 100 miliónů dolarů pojistil, že všechny její budoucí projekty budou vycházet pod záštitou nejpopulárnější světové streamovací služby. Ovšem ještě před jejím plánovaným odchodem ze stanice ABC se na televizní obrazovky dostane její poslední projekt s názvem For the People, který se bude točit okolo světa soudních síní. Premiéra zatím desetidílné série je naplánována již na 13. března, kdy poprvé dostaneme možnost nahlédnout do života mladých a ambiciózních právníků i žalobců, kteří zasvětili svůj život vágním a nejednoznačným paragrafům v arénách (ne)spravedlnosti. Můžeme si být jistí, že sázky budou pořádně vysoko. Koneckonců prestižní stáž u Federálního soudu v New Yorku není místem pro ustrašence. Adepti se musí připravit na vysoce konkurenční prostředí, kde je tlak a stres každodenní součást práce. Nakonec budou vybráni jen ti nejlepší.

Všechna videa nasvědčují tomu, že se můžeme těšit na právnickou obdobu Grey´s Anatomy. Čeká nás tedy sonda do pracovních i soukromých životů mladých a idealistických právníků, jejichž naděje, hodnoty a sny budou vystaveny těžkým osobním zkouškám, když se budou se svými životy snažit manévrovat v prostředí plném morálních dilemat. Doufejme, že Rhondin nejnovější přírůstek se svému ikonickému předchůdci v kvalitě alespoň přiblíží. Stejně jako v životě, ne úplně všechny příklady jsou hodné následování, takže doufejme, že počet tragických úmrtí nebude kopírovat nešťastné osudy kolegů z jedné nejmenované nemocnice v Seattlu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu