Očista: Známe představitele hlavních rolí a ústřední příběh

Očista: Známe představitele hlavních rolí a ústřední příběh | Fandíme seriálům
Universal Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Ve středu všeho bude tajemný kult a bratr zachraňující sestru.

Letos v červenci dorazí do kin film The First Purge (První očista), který bude řadově čtvrtým filmem série a bude sloužit jako prequel z dob první očisty. Zároveň s tím se však chystá pod hlavičkou stvořitele celé série Jamese DeMonaca seriál Očista, o kterém jsme vás informovali již dříve, a který se letos v dubnu začne točit v New Orleans. Delší dobu bylo ticho po pěšině, nyní nám server Deadline konečně nabídl podrobnější informace o hlavních postavách a o tom, co v seriálu uvidíme.

Již víme, že se seriál nebude odehrávat přímo při očistné noci, ale v průběhu roku v době, kdy už je očistná noc tradicí a proběhlo jich už zhruba 10, přesněji mezi prvním a druhým dílem prozatímní trilogie. Mariňák Miguel dostane znepokojující zprávu od své mladší sestry Pénelope, která ho donutí vrátit se spěšně domů, než nastane očistná noc. Jeho sestra je totiž členem určitého „očistného kultu“, a bude ochotná se obětovat pro vyšší účely kultu, čemuž bude chtít její bratr zabránit.

Do hlavní mužské role mariňáka Miguela byl obsazen Gabriel Chavarría (Válka o planetu opic), do role jeho mladší sestry Pénolope pak pohledná Jessica Garza (seriál Taková normální rodinka). O ostatních rolích zatím nic nevíme, můžeme však odhadnout, že uvidíme další členy kultu či členy ústřední rodiny.

I když očistnou noc jako takovou neuvidíme, i tak bude evidentně hrát důležitou roli v příběhu. Seriál se jistě bude zabývat i zmíněným kultem. Rituální obětování jsme mohli vidět již ve druhém filmu Očista: Anarchie, ve třetím díle Očista: Volební rok pak také byly náznaky určitých obětních ceremonií.

V galerii se určitě mrkněte na fotky nově obsazených hlavních protagonistů, a také na fotky ze všech tří filmů. Seriál Očista zatím nemá stanovené datum premiéry, avšak odvysílá ho stanice Syfy.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Očista: Anarchie

18.07.2014 | USA, Francie
Thriller, Horor
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu