Legion: První teaser na 2. sérii je na světě

Legion: První teaser na 2. sérii je na světě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Přinášíme vám první teaser k 2. sérii seriálu Legion a k tomu také první pohled na záporáka Shadow Kinga.

Už jen měsíc nám zbývá do doby, než bude vypuštěna 2. série seriálu Legion na stanici FX. Ten loni zaznamenal výrazný úspěch jako psychologické drama s občasnými komediálními prvky. Druhá série by měla být trochu odlišná a více pracovat s komiksovými kostýmy a lokacemi. To potvrzuje i první teaser, jenž pokračuje ve velmi originálním stylu. Prohlédněte si ho níže.

Vrací se staré známé postavy jako David Heller (Dan Stevens), jeho láska Syd Barrett (Rachel Keller), vládní agent Clark (Hamish Linklater) či Carry Loudermilk (Bill Irwin). I přesto však z ukázky vůbec nedokážeme odhadnout, co přesněji v pokračování uvidíme. Víme jen to, že nic nebude tak, jak vypadá a že co se stalo v 1. sérii, nebylo skutečné (podle promo videa, ve kterém vystupuje Aubrey Plaza).

Kromě teaseru se záběry ze seriálu jsme dostali také první pohled na hlavní roli záporáka  Amahla Farouka aka Shadow Kinga. Toho si zahraje David Negahban (seriál Homeland) a v jiném promo videu jménem Amorphous, které je opět značně psycho, se objeví po boku dalších důležitých postav 2. řady.

I když do premiéry zbývá už jen měsíc, stále čekáme na plnohodnotný trailer. Místo toho zatím dostáváme tyto krátké ukázky, které však dodávají seriálu originální atmosféru a neodhalují mnohá zajímavá tajemství, které jistě nová řada přinese.

„David (Dan Stevens) a Oliver (Jemaine Clement) jsou pryč, Farouk je na svobodě. Zbylý tým tak musí vytvořit nepravděpodobné spojenectví s bývalým nepřítelem Clarkem (Hamish Linklater) a jeho vládní organizací Třetí divize. Mezitím je Amahl Farouk (David Negahban) na nové cestě k dosažení nekonečné a zničující moci.“ Dále se ve svých rolích vracejí Rachel Keller, Hamish Linklater, Bill Irwin, Amber Midthunder a Aubrey Plaza. Datum premiéry je 3. 4. 2018.

Zdroj: FX Networks

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu