Legion: Psycho jízda pokračuje v prvním traileru

Legion: Psycho jízda pokračuje v prvním traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Co se stalo během doby, co byla hlavní postava pryč? 

*článek obsahuje spoilery k 1. řadě

Neuplynulo ani pár dní od doby, co jsme vás informovali o nových teaserech na 2. řadu seriálu Legion, a máme tu i první plnohodnotný trailer. Ten přináší záběry známé z teaserů, ale zároveň i spoustu nového materiálu, který lehce poodhaluje základní dějovou strukturu druhé řady. Ukázka je opět vizuálně bláznivá, originální a slibuje podívanou, kterou jinde neuvidíme.

Z traileru se dozvídáme to, že se David (Dan Stevens) poté, co byl unesen tajemnou létající koulí na konci 1. řady, nějakým způsobem vrátí ke svým známým a své lásce Syd (Rachel Keller). Společně se budou snažit najít přijít na to, kde vlastně David byl, a postupně se také opět postaví záporákovi Amahlu Faroukovi - Shadow Kingovi, který byl naposledy viděn v těle Olivera Birda (Jemaine Clement) a kterého nově ztvární David Negahban.

Tvůrce seriálu Noah Hawley již dříve řekl, že mezi první a druhou sérií proběhl značný časový skok a David byl pryč více jak rok. Ostatní mutanti ze Summerlandu se během toho spojili s Divizí 3, kterou vede agent Clark (Hamish Linklater) a vytvořili spojenectví na principu nepřítel mého nepřítele je můj přítel.

Je možné, že během toho roku David určitým způsobem ve své mysli cestoval časem, což by vysvětlovalo, proč se objevuje Amahl Farouk ve svém lidském ztělesnění. Věta „Ona žije v budoucnosti, kterou se chystáš zničit. A až se tak stane, ona přestane existovat“, která zazní v traileru z úst Farouka, a která nejspíš odkazuje k postavě Sydney, může této teorii napovídat.

Tak jako tak je opět velmi těžké odhadovat, co nového se zrodilo v hlavách tvůrců, a druhou řadu stejně tak jako tu první si na začátku dubna shlédneme opět s otevřenou pusou. Jisté je také to, že uvidíme více tančení, které patřilo v první sérii k zajímavým scénám. Během zbývajících týdnů nejspíše dostaneme další novinky k pokračování této psycho záležitosti, o kterých vás určitě budeme informovat.

V galerii si prohlédněte nejnovější plakáty a také pár fotek ke druhé sérii.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu